Éjszakai cirkusz


A cirkusz váratlanul érkezik.

Jövetelét nem jelzi semmi.

Egyszerűen csak ott van, holott tegnap még nyoma sem volt. Ez a világ egyszerre ragyogó és sötét. Nem akarsz majd kilépni belőle.

Az éjszakai cirkusz fekete-fehér sátraiban páratlan élmény vár rád: az öt érzék ünnepe!
A varázslat és a füst mögött azonban ádáz küzdelem folyik: a két fiatal mágust, Celiát és Marcót kisgyermek koruktól fogva azért tanították, hogy mágikus erejük segítségével győzelmet arassanak a másikon. Sokáig nem is sejtik, hogy mestereik egy olyan játszmába kényszerítették őket, aminek a végén csak egyikük maradhat életben. Ám Celia véletlenül rájön erre, s feladva a versenyt, közösen lenyűgöző varázslatba kezdenek. Erejüket onnantól fogva csak arra használják, hogy örömet szerezzenek vele a másiknak, és az új játék közben gyanútlanul egymásba szeretnek. Mély és varázslatos érzéseiktől hunyorogni kezdenek a lámpák, és a helyiséget elönti a meleg. Mestereik azonban megelégelik, hogy kicsúszott kezükből az irányítás, és közbelépnek. Celiáék rádöbbennek, hogy nem kerülhetik el a játszma végkifejletét. Csak egyetlen kiutat látnak, de ahhoz minden tehetségüket latba kell vetniük…

Az Éjszakai cirkusz 2011 szeptemberében jelent meg Angliában és Amerikában, azóta számos nyelvre lefordították. Több héten át vezette a The New York Times bestseller-listáját, 2011-ben pedig jelölték a Guardian legjobb elsőkönyves díjára.
A bestseller alapján 2013-ban elkészülő film forgatókönyvírója a Jane Eyre című filmben végzett munkája révén híressé vált Moira Buffini, producere pedig a Twilight-sorozat mögött álló Summit Entertainment és a Harry Potter-filmek producere, David Heyman lesz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Éjszakai cirkusz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Éjszakai cirkusz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  406
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  710 gr
  ISBN:
  9789633100882
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2226961 / 1081417
  Translator:


  TAGS:
  Online Éjszakai cirkusz ebook, könyvet Éjszakai cirkusz FB2, Download Éjszakai cirkusz PDF , Download Éjszakai cirkusz MOBI, Online Éjszakai cirkusz könyvet, ingyenes letöltések Éjszakai cirkusz IPhone, Online könyvet Éjszakai cirkusz PDF, ingyenes Éjszakai cirkusz DJVU, ingyenes letöltések Éjszakai cirkusz TXT, letöltések Éjszakai cirkusz RTF, Online Éjszakai cirkusz FB2 , e-könyvet Éjszakai cirkusz letöltések TXT, ingyenes Éjszakai cirkusz letöltések könyvet, e-könyvet Éjszakai cirkusz download MOBI, letöltések Éjszakai cirkusz IPad, olvas Éjszakai cirkusz MOBI, olvas Éjszakai cirkusz DOC, ingyenes Éjszakai cirkusz AWZ, Download e-könyvet Éjszakai cirkusz iPad , ingyenes Éjszakai cirkusz DJVU, Download Éjszakai cirkusz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Éjszakai cirkusz DVD, olvas Éjszakai cirkusz TXT, Book Éjszakai cirkusz letöltések DJVU, Éjszakai cirkusz letöltések könyvet ingyenes, Éjszakai cirkusz letöltések könyvet pdf ingyenes, Éjszakai cirkusz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Éjszakai cirkusz pdf ingyenes, Éjszakai cirkusz letöltések könyvet epub ingyenes, Éjszakai cirkusz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply