Éjszaka a gyermek

Iancu Laura - Éjszaka a gyermek

Iancu Laura a harmincas költőnemzedék különleges színfoltja. Szóban forgó kötete nem is más, mint egyetlen nagy önátadás és önmegmérettetés a Teremtő színe előtt, szinte észrevétlenül kibontakoztatva egy afféle liturgikus költészetet: verseire a vallásos, istenkereső megszólalás jellemző. Az a benyomásunk, hogy a szövegösszetartó erő a szó- és szintaktikai alapanyag, valamint a szubtilis, spirituális háttér közt, a versekbe önmagát befalazva, Kőmíves Kelemenné alteregójaként maga Iancu Laura. Rímtelen, váltakozó hosszúságú sorokból álló, zaklatott hangú, de nyelvileg fegyelmezett és koncentrált versbeszéd az övé, csángó nyelvjárási fordulatokkal fűszerezve, de visszafogottan, mértéket tartva ezek használatában. Borús hangulatú, "fázós" mondatokkal húz be különös világába minket Iancu Laura; a kötet verseinek és poétikus prózai írásainak mégis reménykedő, meghitt végkicsengésük van: "Fekete kendőm sarka rózsa, / aprócska, anyám varrta."A Könyv Magyarul!


Letöltések Éjszaka a gyermek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Éjszaka a gyermek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  114
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9786155721137
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701853 / 1167820  TAGS:
  Online Éjszaka a gyermek ebook, könyvet Éjszaka a gyermek FB2, Download Éjszaka a gyermek PDF , Download Éjszaka a gyermek MOBI, Online Éjszaka a gyermek könyvet, ingyenes letöltések Éjszaka a gyermek IPhone, Online könyvet Éjszaka a gyermek PDF, ingyenes Éjszaka a gyermek DJVU, ingyenes letöltések Éjszaka a gyermek TXT, letöltések Éjszaka a gyermek RTF, Online Éjszaka a gyermek FB2 , e-könyvet Éjszaka a gyermek letöltések TXT, ingyenes Éjszaka a gyermek letöltések könyvet, e-könyvet Éjszaka a gyermek download MOBI, letöltések Éjszaka a gyermek IPad, olvas Éjszaka a gyermek MOBI, olvas Éjszaka a gyermek DOC, ingyenes Éjszaka a gyermek AWZ, Download e-könyvet Éjszaka a gyermek iPad , ingyenes Éjszaka a gyermek DJVU, Download Éjszaka a gyermek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Éjszaka a gyermek DVD, olvas Éjszaka a gyermek TXT, Book Éjszaka a gyermek letöltések DJVU, Éjszaka a gyermek letöltések könyvet ingyenes, Éjszaka a gyermek letöltések könyvet pdf ingyenes, Éjszaka a gyermek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Éjszaka a gyermek pdf ingyenes, Éjszaka a gyermek letöltések könyvet epub ingyenes, Éjszaka a gyermek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply