Éjféli harangszó

Fekete István - Éjféli harangszó

A kötet szereplői hétköznapi hősök: falusi emberek, akik küzdenek a szegénységgel, az öregséggel, az elmúlással, néha a szerelmi bánattal, mások rosszindulatával, vagy éppen a szeszélyes időjárással. Nem mindig diadalmaskodnak, de a bölcsesség és az egymásra figyelés átsegíti őket a nehéz időszakokon. A történetek között humoros, drámai, sőt meséket idéző is akad, s nem hiányoznak a tájakat vagy természeti jelenségeket bemutató, jellegzetes stílusú Fekete István-írások sem.
Az elbeszélések mintha egyetlen évet ölelnének fel: télutón játszódik az első novella, az utolsóban pedig kitavaszodik. A karácsonyról több történet is szól, ez az az ünnepi időszak, amelyben a falvak szűkszavú, szemérmes népének is megered a nyelve.
A kötet grafikáit, amelyek visszaadják a hol álomszerű, hol szinte szociografikus pontosságú novellák hangulatát, Herbszt László készítette.A Könyv Magyarul!


Letöltések Éjféli harangszó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Éjféli harangszó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  558 gr
  ISBN:
  9789634158363
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709674 / 1171097
  Series:


  TAGS:
  Online Éjféli harangszó ebook, könyvet Éjféli harangszó FB2, Download Éjféli harangszó PDF , Download Éjféli harangszó MOBI, Online Éjféli harangszó könyvet, ingyenes letöltések Éjféli harangszó IPhone, Online könyvet Éjféli harangszó PDF, ingyenes Éjféli harangszó DJVU, ingyenes letöltések Éjféli harangszó TXT, letöltések Éjféli harangszó RTF, Online Éjféli harangszó FB2 , e-könyvet Éjféli harangszó letöltések TXT, ingyenes Éjféli harangszó letöltések könyvet, e-könyvet Éjféli harangszó download MOBI, letöltések Éjféli harangszó IPad, olvas Éjféli harangszó MOBI, olvas Éjféli harangszó DOC, ingyenes Éjféli harangszó AWZ, Download e-könyvet Éjféli harangszó iPad , ingyenes Éjféli harangszó DJVU, Download Éjféli harangszó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Éjféli harangszó DVD, olvas Éjféli harangszó TXT, Book Éjféli harangszó letöltések DJVU, Éjféli harangszó letöltések könyvet ingyenes, Éjféli harangszó letöltések könyvet pdf ingyenes, Éjféli harangszó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Éjféli harangszó pdf ingyenes, Éjféli harangszó letöltések könyvet epub ingyenes, Éjféli harangszó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply