Éjféli Bál

Day Jessica George - Éjféli Bál

Átok ül a tizenkét lánytestvéren. Rose hercegnő a legidősebb közülük, akik arra kárhoztattak, hogy mélyen a föld alatt, a gonosz Kőbezárt király palotájában táncoljanak minden éjjel. Születésüktől kezdve sújtja őket az átok, és csak a halál adhatja vissza a szabadságukat.
Rose azonban találkozik Galennel, egy fiatal, katonából lett kertésszel, aki nem veti meg a kalandot, és épp olyan elszánt, akárcsak Rose, és a szabadság egyszeriben nem is tűnik olyan elérhetetlennek. Hogy legyőzzék a királyt és sötét udvartartását, szükségük lesz egy láthatatlanná tévő köpenyre, egy fekete gyapjúláncra, melyet bűvös ezüst kötőtűkkel kötöttek, és mind közül a legkritikusabb hozzávalóra – az igaz szerelemre.
A Széttáncolt cipellők című mese újrafeldolgozásával Jessica Day George ismét megmutatja, milyen mesterien alkot valami teljesen újat egy történetből, amelyről csak hittük, hogy ismerjük.
"Sok minden tetszett ebben a regényben – például az elbűvölő meseszerűség -, de azt hiszem, legnagyobb hatással a kötögető főhős volt rám. Mégis hányszor bukkan az ember a világirodalomban olyan férfias férfiakra, akik – mellesleg – maguk kötik a zoknijaikati" – Becky Laney – Becky’s Book Review — Kirkus ReviewsA Könyv Magyarul!


Letöltések Éjféli Bál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Éjféli Bál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  282
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789632454245
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2218739 / 1074807
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Éjféli Bál ebook, könyvet Éjféli Bál FB2, Download Éjféli Bál PDF , Download Éjféli Bál MOBI, Online Éjféli Bál könyvet, ingyenes letöltések Éjféli Bál IPhone, Online könyvet Éjféli Bál PDF, ingyenes Éjféli Bál DJVU, ingyenes letöltések Éjféli Bál TXT, letöltések Éjféli Bál RTF, Online Éjféli Bál FB2 , e-könyvet Éjféli Bál letöltések TXT, ingyenes Éjféli Bál letöltések könyvet, e-könyvet Éjféli Bál download MOBI, letöltések Éjféli Bál IPad, olvas Éjféli Bál MOBI, olvas Éjféli Bál DOC, ingyenes Éjféli Bál AWZ, Download e-könyvet Éjféli Bál iPad , ingyenes Éjféli Bál DJVU, Download Éjféli Bál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Éjféli Bál DVD, olvas Éjféli Bál TXT, Book Éjféli Bál letöltések DJVU, Éjféli Bál letöltések könyvet ingyenes, Éjféli Bál letöltések könyvet pdf ingyenes, Éjféli Bál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Éjféli Bál pdf ingyenes, Éjféli Bál letöltések könyvet epub ingyenes, Éjféli Bál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply