Együttműködés – versengés

Rab Virág - Együttműködés - versengés

Az együttműködés és versengés fontos része az életünknek. Az egyén és a csoport szintjén egyaránt együttműködhetünk vagy versenghetünk egymással. Ahhoz azonban, hogy hosszú távon működjön egy társas kapcsolat, legtöbbször az együttműködés kialakítására és fenntartására van szükség. Milyen feltételek mellett működik a kooperáció, és milyen okok miatt nem? Milyen történelmi tapasztalataink vannak erre vonatkozólag? Hogyan segíthetjük elő egy kapcsolat működését az együttműködés révén? Miért képesek és hajlandóak az együttműködésre egyesek jobban, mások kevésbé? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a 2009 decemberében Pécsett rendezett konferencia, melyet Buda Béla pszichiáter, Gyáni Gábor és Ormos Mária történészek előadásai nyitottak meg. A viták a következő témák köré csoportosultak: az együttműködés biológiai és evolúciós alapjai; nemi különbségek a versengésben; konszenzus és konfliktus a mai magyar társadalomban; nemzetközi együttműködések a 20-21. században. A kötetben a biológus, etológus, közgazdász, pszichológus, szociológus és történész előadók és a vitába később bekapcsolódó kutatók esszéi olvashatók. A kötetet a 20. századi és kortárs történelem, valamint a pszichológia és szociológia iránt érdeklő olvasóknak ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Együttműködés – versengés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Együttműködés – versengés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789636932329
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213295 / 1068937  TAGS:
  Online Együttműködés – versengés ebook, könyvet Együttműködés – versengés FB2, Download Együttműködés – versengés PDF , Download Együttműködés – versengés MOBI, Online Együttműködés – versengés könyvet, ingyenes letöltések Együttműködés – versengés IPhone, Online könyvet Együttműködés – versengés PDF, ingyenes Együttműködés – versengés DJVU, ingyenes letöltések Együttműködés – versengés TXT, letöltések Együttműködés – versengés RTF, Online Együttműködés – versengés FB2 , e-könyvet Együttműködés – versengés letöltések TXT, ingyenes Együttműködés – versengés letöltések könyvet, e-könyvet Együttműködés – versengés download MOBI, letöltések Együttműködés – versengés IPad, olvas Együttműködés – versengés MOBI, olvas Együttműködés – versengés DOC, ingyenes Együttműködés – versengés AWZ, Download e-könyvet Együttműködés – versengés iPad , ingyenes Együttműködés – versengés DJVU, Download Együttműködés – versengés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Együttműködés – versengés DVD, olvas Együttműködés – versengés TXT, Book Együttműködés – versengés letöltések DJVU, Együttműködés – versengés letöltések könyvet ingyenes, Együttműködés – versengés letöltések könyvet pdf ingyenes, Együttműködés – versengés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Együttműködés – versengés pdf ingyenes, Együttműködés – versengés letöltések könyvet epub ingyenes, Együttműködés – versengés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply