Egyszerű és Ördögi

Pavel Tsatsouline - Egyszerű és Ördögi

Most magától a kettlebell-forradalom kirobbantójától tanulhatod meg, hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni ezzel a rendkívüli eszközzel – ami önmagában felér egy egész edzőteremmel!

Az Egyszerű és Ördögi program…

– kiképez szinte bármire, amit az élet hoz: a zongoracipeléstől kezdve az utcai verekedésig.

– hatására olyan lesz a tested, mint egy harcosé, mert a forma a funkcióhoz alakul.

– fejleszti az erőt, az erő-állóképességet és azt a fajta hajlékonyságot, amely révén bármilyen szabadidős sportot könnyedén tudsz majd űzni – és nem is akárhogyan.

– ha komolyan sportolsz, tökéletes alapot ad a sportspecifikus edzéshez.

– ha komolyan emelsz, erősíteni fog, nem pedig akadályozni.

Az Egyszerű és Ördögi programmal úgy tudod elérni a fentieket, hogy közben rengeteg időd és energiád marad a feladataidra, a munkádra, a sportra és a magánéletedre is.

Az orosz kettlebell legyen veled!

"A manapság divatos szórakoztató, de eredménytelen edzések világában Pavel könyve igazi unikumnak számít. A program egyszerűsége, hatékonysága és keménysége a legjobb Pavel-könyvek közé emeli az Egyszerű és Ördögit, amit az olvasó újra és újra kezébe vesz majd az erő megszerzése útján."
Lakatos Péter, Master StrongFirst oktató.

"A kettlebell olyan, mint a súlyemelés – tízzel megszorozva. Ha a nyolcvanas évek elején találkoztam volna Pavellel, lehet hogy két aranyat nyertem volna."
Dennis Koslowski, olimpiai ezüstérmes kötöttfogású birkózó

A szerzőről

Pavel Tsatsouline korábban a szovjet különleges erőknél dolgozott instruktorként, jelenleg pedig az Egyesült Államok katonaságának és rendvédelmi szerveinek különleges egységeinél szakértő. 1998-ban Pavel ismertette meg a nyugati világot a kettlebell-lel, és robbantotta ki a kettlebell-forradalmat.

A Pavel nevével fémjelzett StrongFirst nevű szervezet ma a legelismertebb kettlebell-oktatói diplomát adja, és emellett nemzetközi kurzusokat is tart kettlebell-, súlyzós és saját testsúlyos edzésekkel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyszerű és Ördögi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyszerű és Ördögi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  185
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9786155492839
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645909 / 1151342
  Translator:


  TAGS:
  Online Egyszerű és Ördögi ebook, könyvet Egyszerű és Ördögi FB2, Download Egyszerű és Ördögi PDF , Download Egyszerű és Ördögi MOBI, Online Egyszerű és Ördögi könyvet, ingyenes letöltések Egyszerű és Ördögi IPhone, Online könyvet Egyszerű és Ördögi PDF, ingyenes Egyszerű és Ördögi DJVU, ingyenes letöltések Egyszerű és Ördögi TXT, letöltések Egyszerű és Ördögi RTF, Online Egyszerű és Ördögi FB2 , e-könyvet Egyszerű és Ördögi letöltések TXT, ingyenes Egyszerű és Ördögi letöltések könyvet, e-könyvet Egyszerű és Ördögi download MOBI, letöltések Egyszerű és Ördögi IPad, olvas Egyszerű és Ördögi MOBI, olvas Egyszerű és Ördögi DOC, ingyenes Egyszerű és Ördögi AWZ, Download e-könyvet Egyszerű és Ördögi iPad , ingyenes Egyszerű és Ördögi DJVU, Download Egyszerű és Ördögi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyszerű és Ördögi DVD, olvas Egyszerű és Ördögi TXT, Book Egyszerű és Ördögi letöltések DJVU, Egyszerű és Ördögi letöltések könyvet ingyenes, Egyszerű és Ördögi letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyszerű és Ördögi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyszerű és Ördögi pdf ingyenes, Egyszerű és Ördögi letöltések könyvet epub ingyenes, Egyszerű és Ördögi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply