Egyperces gyógyítás


Most aztán nem helytálló a kifogás, miszerint nincs időnk.
Ellen Laura ugyanis kifejlesztett egy módszert, ami nem több mint egy percet vesz igénybe. Hatvan másodperc alatt begyógyul a fájó seb: a veszteség, a frusztráció és a félelem érzete nyomtalanul eltűnik.
Aki elolvassa e könyvet, visszanyeri ragyogását, s vágyai valóra válnak.
Aztán rááldozhat további egy percet, hogy tapasztalatait megoszthassa a barátaival.

"Az Egyperces gyógyítás azonnal hat! Ellen Laura a hit és a kiegyensúlyozottság felé terelgeti olvasóit. E műben kézzel fogható a szeretet és a spirituális töltöttség. A barátaimnak is odaadtam a könyvet, s a hatás leginkább egy földinduláshoz hasonlítható mindenki kért egy példányt belőle, hogy továbbíthassa még valakinek olyannyira szívmelengető olvasmány!" – Sandee Boots Tiberti, igazgató, St. Judes Ranch

"Miután végére értem az Egyperces gyógyításnak, képes voltam felismerni a gyógyító pillanatokat, mégpedig azonnal! És ami a legmegdöbbentőbb: ezek az alkalmak igen gyakran megtapasztalhatóak. Ma már tudom, hogyan vonzzam be a számomra szükséges információkat, s mi módon érkeznek a kérdéseimre válaszok a világegyetemből. A gyógyító pillanatok bárhol felbukkanhatnak, ahogy e csodálatos könyv többször utal is rá. Ahogy az emberek, úgy az állatok is közvetíthetnek üzenetet számunkra. Csupán arra van szükség, hogy képesek legyünk csendben maradni, s türelmesen várni, odafigyelni az érkező jelekre." – Kim Driggs, Avatar Marketing
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyperces gyógyítás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyperces gyógyítás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  114
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9786155144288
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235452 / 1090160
  Translator:


  TAGS:
  Online Egyperces gyógyítás ebook, könyvet Egyperces gyógyítás FB2, Download Egyperces gyógyítás PDF , Download Egyperces gyógyítás MOBI, Online Egyperces gyógyítás könyvet, ingyenes letöltések Egyperces gyógyítás IPhone, Online könyvet Egyperces gyógyítás PDF, ingyenes Egyperces gyógyítás DJVU, ingyenes letöltések Egyperces gyógyítás TXT, letöltések Egyperces gyógyítás RTF, Online Egyperces gyógyítás FB2 , e-könyvet Egyperces gyógyítás letöltések TXT, ingyenes Egyperces gyógyítás letöltések könyvet, e-könyvet Egyperces gyógyítás download MOBI, letöltések Egyperces gyógyítás IPad, olvas Egyperces gyógyítás MOBI, olvas Egyperces gyógyítás DOC, ingyenes Egyperces gyógyítás AWZ, Download e-könyvet Egyperces gyógyítás iPad , ingyenes Egyperces gyógyítás DJVU, Download Egyperces gyógyítás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyperces gyógyítás DVD, olvas Egyperces gyógyítás TXT, Book Egyperces gyógyítás letöltések DJVU, Egyperces gyógyítás letöltések könyvet ingyenes, Egyperces gyógyítás letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyperces gyógyítás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyperces gyógyítás pdf ingyenes, Egyperces gyógyítás letöltések könyvet epub ingyenes, Egyperces gyógyítás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply