Egyiptom mítoszai és misztériumai


Az Atlantisz utáni kultúrperiódusok vallásos szemléletében szimbolikusan a kozmikus események fejeződnek ki. Az első, az ó-indiai kultúrperiódus felidézte a Föld legelső időszakát a perzsa a másodikat, a Jó és a Gonosz princípiumát a régi egyiptomi ember pedig a harmadik időszakot, a maga hármasságával, Oziriszével, Íziszével és Hóruszával együtt. A negyedik, görög-római kultúrkorszaknak aztán már Olümposza volt, – a lelkek Atlantisz istenalakjaira emlékeztek vissza. Majd beköszöntött az újabb periódus, az Atlantisz utáni ötödik kultúrkorszak. Mi magunk is ebben élünk. Mire emlékezhetünk? Semmire sem! Ez az oka annak, hogy miért éppen ebben a kultúrkorszakban jutott hely az oly sok vonatkozásban Isten nélküli világnak, hogy miért éppen az ötödik korszak van ráutalva arra, hogy ne a múltba tekintsen vissza, hanem előre nézzen a jövő felé. Az ötödik korszaknak a jövő irányába kell tekintenie, ahol majd újra fel kell támadnia az isteneknek! Az ötödik korszak Istenről alkotott képei többé nem lehetnek már emlékképek – az ebben a korszakban élő embereknek előre kell tekinteniük, mert életüknek csak ekkor lesz spirituális jellege. Lelkeink át meg át vannak szőve titokzatos kapcsolatokkal – az egyiptomi korszak mai ismétlődését olyan kiindulópontnak tekinthetjük, ahonnan valóban eljuthatunk ahhoz a felismeréshez, miszerint ötödik korszakunk a világ középpontjában áll. Korunk emberének tehát éppen ezért előre kell tekintenie a mi feladatunk, hogy első ízben értsük meg teljes mértékben Krisztus tettét, a golgotai misztériumot!A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Új Mani-Fest Kiadó
  Oldalak száma:
  169
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0259001152984
  Árukód:
  SL#2103761136
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Egyiptom mítoszai és misztériumai ebook, könyvet Egyiptom mítoszai és misztériumai FB2, Download Egyiptom mítoszai és misztériumai PDF , Download Egyiptom mítoszai és misztériumai MOBI, Online Egyiptom mítoszai és misztériumai könyvet, ingyenes letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai IPhone, Online könyvet Egyiptom mítoszai és misztériumai PDF, ingyenes Egyiptom mítoszai és misztériumai DJVU, ingyenes letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai TXT, letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai RTF, Online Egyiptom mítoszai és misztériumai FB2 , e-könyvet Egyiptom mítoszai és misztériumai letöltések TXT, ingyenes Egyiptom mítoszai és misztériumai letöltések könyvet, e-könyvet Egyiptom mítoszai és misztériumai download MOBI, letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai IPad, olvas Egyiptom mítoszai és misztériumai MOBI, olvas Egyiptom mítoszai és misztériumai DOC, ingyenes Egyiptom mítoszai és misztériumai AWZ, Download e-könyvet Egyiptom mítoszai és misztériumai iPad , ingyenes Egyiptom mítoszai és misztériumai DJVU, Download Egyiptom mítoszai és misztériumai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyiptom mítoszai és misztériumai DVD, olvas Egyiptom mítoszai és misztériumai TXT, Book Egyiptom mítoszai és misztériumai letöltések DJVU, Egyiptom mítoszai és misztériumai letöltések könyvet ingyenes, Egyiptom mítoszai és misztériumai letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyiptom mítoszai és misztériumai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyiptom mítoszai és misztériumai pdf ingyenes, Egyiptom mítoszai és misztériumai letöltések könyvet epub ingyenes, Egyiptom mítoszai és misztériumai ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply