Egyedül vagyunk!


Az "Egyedül vagyunk" a Földről és a Világegyetemben elfoglalt helyének jelentőségéről szól. Tárgyalásmódja merőben új felfogású és provokatív. Számíthat valamit is egyetlen bolygó a Mindenség végtelenjében? John Gribbin arról győzi meg az olvasót, hogy igen! Érvelése szerint annak köszönhetjük létezésünket, hogy 600 millió évvel ezelőtt egy "szuper üstökös" csapódott a Vénuszba. Ez azonban a történetnek csak egyik része, csupán egyetlen a csillagászati és geofizikai érvek közül, amelyek mind a Föld különleges volta mellett szólnak. Gribbin elsőként foglalja szerves egységbe annak a kozmikus eseménysornak az elemeit, amelyik a Föld sorsát döntően alakította, lehetővé téve intelligens civilizációnk kifejlődését – egy olyan civilizációét, amilyen Gribbin álláspontja szerint nincs még egy a Tejútrendszerben. Még ha a Földhöz hasonló bolygók gyakoriak is, sőt maga az élet is sokfelé előfordul a világegyetemben, olyan intelligens, technikai civilizációt, amilyen a Földön kialakult, sehol másutt nem találunk. Ha az emberiség túléli a jelenlegi környezeti válságot, akkor az egész Tejútrendszert otthonává teheti. Ha nem, akkor pusztulásunk a szó szoros értelmében egyetemes jelentőségű esemény lesz. John Gribbin az egyik legkiválóbb és legjobban érthető kalauzunk a tudomány nagy kérdéseiben. Ebben a könyvében mindezek közül a legnagyobbat, a legizgalmasabbat, és a leginkább zavarba ejtőt boncolgatja: miért vagyunk itt, hol van a helyünk a Világegyetemben – és van-e egyáltalán jövőnk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egyedül vagyunk! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egyedül vagyunk! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  278
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  658 gr
  ISBN:
  9789632520711
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232369 / 1086989
  Series:


  TAGS:
  Online Egyedül vagyunk! ebook, könyvet Egyedül vagyunk! FB2, Download Egyedül vagyunk! PDF , Download Egyedül vagyunk! MOBI, Online Egyedül vagyunk! könyvet, ingyenes letöltések Egyedül vagyunk! IPhone, Online könyvet Egyedül vagyunk! PDF, ingyenes Egyedül vagyunk! DJVU, ingyenes letöltések Egyedül vagyunk! TXT, letöltések Egyedül vagyunk! RTF, Online Egyedül vagyunk! FB2 , e-könyvet Egyedül vagyunk! letöltések TXT, ingyenes Egyedül vagyunk! letöltések könyvet, e-könyvet Egyedül vagyunk! download MOBI, letöltések Egyedül vagyunk! IPad, olvas Egyedül vagyunk! MOBI, olvas Egyedül vagyunk! DOC, ingyenes Egyedül vagyunk! AWZ, Download e-könyvet Egyedül vagyunk! iPad , ingyenes Egyedül vagyunk! DJVU, Download Egyedül vagyunk! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egyedül vagyunk! DVD, olvas Egyedül vagyunk! TXT, Book Egyedül vagyunk! letöltések DJVU, Egyedül vagyunk! letöltések könyvet ingyenes, Egyedül vagyunk! letöltések könyvet pdf ingyenes, Egyedül vagyunk! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egyedül vagyunk! pdf ingyenes, Egyedül vagyunk! letöltések könyvet epub ingyenes, Egyedül vagyunk! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply