Egy univerzális értelmiségi

B. Vörös Gizella (Szerk.) - Egy univerzális értelmiségi

Az ember világra jöttének hetvenedik évfordulója mindig alkalom az ünneplésre. Számunkra, közönséges halandók számára ez annyit jelent, hogy hetven tavaszt, nyarat, őszt és telet értünk meg aránylag jó egészségben és jó erőnlétben. Néhányunk számára ez arra is alkalom, hogy ennél többet ünnepeljünk. Nevezetesen azt, hogy valamit elértünk azon kívül, hogy életben vagyunk: valamit, ami többlet a környezetünk számára, és talán a nagyvilág számára is, valamit, aminek tartós értéke van. Vitányi Iván hetvenedik születésnapja alkalom arra, hogy ezt a "valamit" is megünnepeljük.
Hogy Iván mit óhajt megünnepelni – azon kívül, hogy tisztes kort ért meg – csak ő tudja megmondani. Nekünk azonban , akik barátai közé számítjuk magunkat, meglehetnek a magunk gondolatai. Azok, melyekkel Iván számos barátja néhány tanulmányát tartalmazó jelen kötetet szeretném bevezetni, a magam gondolatai: olyan valakiéi, akinek alkalma volt ismerni őt, dolgozni vele rövidebb-hosszabb megszakításokkal vagy három évtizedig.
Vitányi majdnem egész életén át "érdekes időket" élt meg – h ahogy a kínaiak mondják. Az ilyen időkben való életet a kínaiak átoknak tekintették: ez a lázadások és az egyéni veszélyek ideje. De ugyanakkor ez a kihívások ideje is: kihívás az ember bátorsága, leleményessége iránt, a gondolkodás és az érzések állandósága iránt, de főleg az emberi integritás iránt. Iván szembeszállt a kihívásokkal, és teljességgel élte meg őket, jobban mint bárki, akit ismerek, beleértve magamat is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy univerzális értelmiségi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy univerzális értelmiségi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14.4 x 20.4 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9638302216
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1995
  Árukód:


  TAGS:
  Online Egy univerzális értelmiségi ebook, könyvet Egy univerzális értelmiségi FB2, Download Egy univerzális értelmiségi PDF , Download Egy univerzális értelmiségi MOBI, Online Egy univerzális értelmiségi könyvet, ingyenes letöltések Egy univerzális értelmiségi IPhone, Online könyvet Egy univerzális értelmiségi PDF, ingyenes Egy univerzális értelmiségi DJVU, ingyenes letöltések Egy univerzális értelmiségi TXT, letöltések Egy univerzális értelmiségi RTF, Online Egy univerzális értelmiségi FB2 , e-könyvet Egy univerzális értelmiségi letöltések TXT, ingyenes Egy univerzális értelmiségi letöltések könyvet, e-könyvet Egy univerzális értelmiségi download MOBI, letöltések Egy univerzális értelmiségi IPad, olvas Egy univerzális értelmiségi MOBI, olvas Egy univerzális értelmiségi DOC, ingyenes Egy univerzális értelmiségi AWZ, Download e-könyvet Egy univerzális értelmiségi iPad , ingyenes Egy univerzális értelmiségi DJVU, Download Egy univerzális értelmiségi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy univerzális értelmiségi DVD, olvas Egy univerzális értelmiségi TXT, Book Egy univerzális értelmiségi letöltések DJVU, Egy univerzális értelmiségi letöltések könyvet ingyenes, Egy univerzális értelmiségi letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy univerzális értelmiségi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy univerzális értelmiségi pdf ingyenes, Egy univerzális értelmiségi letöltések könyvet epub ingyenes, Egy univerzális értelmiségi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply