Egy újságírónő magánjegyzetei

Ábel Olga - Egy újságírónő magánjegyzetei

Színes, élvezetes, dokumentatív értékű önéletrajzi beszámoló Ábel Olga könyve.
A bözödújfalui székely zsidó – szombatos – leszármazott, aki negyedszázadnál többet töltött el különböző erdélyi és hazai újságok redakcióiban, emlékei kútjából nemcsak magazinszenzációkat, szakmai intimitásokat, politikai "színeseket" merít. Helyet kapnak könyvében a faji előítélet miatt igen sok emberi megpróbáltatásnak kitett élet szokványosabb eseményei is. Megismerjük belőle a földbérletekkel bajlódó, korán elhunyt apát, a több gyerekért helytálló édesanyát, testvéreket, férjet, barátokat és mindazokat a személyeket, akikkel a sors munkája során (vagy kényszerélete során) összehozta. A két világháború közötti erdélyi magyar sajtóviszonyok jellemző kórtüneteiről beszél, hogy utána mint bergen-belseni KZ-fogoly, majd mint svájci "csereáru" számoljon be hitelesen élményeiről. Az ötvenes évek magyar sajtóéletének apróbb-nagyobb, sőt tragikus eseményei egészítik ki felszabadulás utáni életbeszámolóját.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  11 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  325
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631406652
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Egy újságírónő magánjegyzetei ebook, könyvet Egy újságírónő magánjegyzetei FB2, Download Egy újságírónő magánjegyzetei PDF , Download Egy újságírónő magánjegyzetei MOBI, Online Egy újságírónő magánjegyzetei könyvet, ingyenes letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei IPhone, Online könyvet Egy újságírónő magánjegyzetei PDF, ingyenes Egy újságírónő magánjegyzetei DJVU, ingyenes letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei TXT, letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei RTF, Online Egy újságírónő magánjegyzetei FB2 , e-könyvet Egy újságírónő magánjegyzetei letöltések TXT, ingyenes Egy újságírónő magánjegyzetei letöltések könyvet, e-könyvet Egy újságírónő magánjegyzetei download MOBI, letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei IPad, olvas Egy újságírónő magánjegyzetei MOBI, olvas Egy újságírónő magánjegyzetei DOC, ingyenes Egy újságírónő magánjegyzetei AWZ, Download e-könyvet Egy újságírónő magánjegyzetei iPad , ingyenes Egy újságírónő magánjegyzetei DJVU, Download Egy újságírónő magánjegyzetei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy újságírónő magánjegyzetei DVD, olvas Egy újságírónő magánjegyzetei TXT, Book Egy újságírónő magánjegyzetei letöltések DJVU, Egy újságírónő magánjegyzetei letöltések könyvet ingyenes, Egy újságírónő magánjegyzetei letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy újságírónő magánjegyzetei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy újságírónő magánjegyzetei pdf ingyenes, Egy újságírónő magánjegyzetei letöltések könyvet epub ingyenes, Egy újságírónő magánjegyzetei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply