Egy színész, aki túlélte

Szilágyi Lajos - Egy színész, aki túlélte

Az írásommal nem vágyom Nobel-díjas babérokra, csupán arra, hogy a fiatalság tudja meg, a még mindig hatalomra vágyó szocialista (kommunista) párt embertelenségét, amikor teljesen ártatlan emberek ezreit verték agyon, csak úgy szórakozásból, és végezték ki koholt vádak alapján. Nagyon egyszerűen következik, hogy a világ egyik legnagyobb hadserege ellen nem alaptalanul, mindenféle ok nélkül kelt fel e kis ország fiatalsága 1956-ban. Az én rendkívül szorgalmas szüleimet ez a tébolyult kommunista söpredék mindenétől megfosztotta, üzlete átadására kényszerítette, kis, nehéz munkával szerzett földbirtokát elvette, földönfutókká tette. Tudom, hogy írásom nem feledteti el az elviselt fájdalmakat, az értem aggódó szüleim, nővérem és feleségem sorsom miatt hullatott könnyeinek emlékét, de mégis kötelességemnek érzem, hogy a sok vihart megélt és embertelenséget elviselt fajtám, a magyarság résen legyen és vigyázzon arra, nehogy még egyszer a ma szocialistáknak nevezett, valójában embertelen kommunisták a hatalom közelébe kerülhessenek. Abban a reményben zárom soraimat, hogy egyszer majd akad egy gerinces, bátor magyar hazafi, aki kiharcolja, hogy az iskolákban, úgy az általános-, középfokú- és főiskolákon, valamint az egyetemeken a valóságnak megfelelően, kizárólag az igazság szerint tanítsák az 1945 és 1990 közötti időszak történelmét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy színész, aki túlélte ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy színész, aki túlélte ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  252
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789632981635
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586079 / 1141896  TAGS:
  Online Egy színész, aki túlélte ebook, könyvet Egy színész, aki túlélte FB2, Download Egy színész, aki túlélte PDF , Download Egy színész, aki túlélte MOBI, Online Egy színész, aki túlélte könyvet, ingyenes letöltések Egy színész, aki túlélte IPhone, Online könyvet Egy színész, aki túlélte PDF, ingyenes Egy színész, aki túlélte DJVU, ingyenes letöltések Egy színész, aki túlélte TXT, letöltések Egy színész, aki túlélte RTF, Online Egy színész, aki túlélte FB2 , e-könyvet Egy színész, aki túlélte letöltések TXT, ingyenes Egy színész, aki túlélte letöltések könyvet, e-könyvet Egy színész, aki túlélte download MOBI, letöltések Egy színész, aki túlélte IPad, olvas Egy színész, aki túlélte MOBI, olvas Egy színész, aki túlélte DOC, ingyenes Egy színész, aki túlélte AWZ, Download e-könyvet Egy színész, aki túlélte iPad , ingyenes Egy színész, aki túlélte DJVU, Download Egy színész, aki túlélte e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy színész, aki túlélte DVD, olvas Egy színész, aki túlélte TXT, Book Egy színész, aki túlélte letöltések DJVU, Egy színész, aki túlélte letöltések könyvet ingyenes, Egy színész, aki túlélte letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy színész, aki túlélte pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy színész, aki túlélte pdf ingyenes, Egy színész, aki túlélte letöltések könyvet epub ingyenes, Egy színész, aki túlélte ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply