Egy szélhámos vallomásai

Thomas Mann - Egy szélhámos vallomásai

Thomas Mann utolsó – befejezetlenül maradt – regénye a látszatoknak hódoló világszemlélet ironikus bírálatát nyújtja egy nagystílű szélhámos karriertörténetén keresztül. Hőse, Félix Krull korán rájön arra, hogy jó megjelenésével, kitűnő színlelőképességével, behízelgő modorával könnyen meg tudja téveszteni, be tudja csapni az embereket. Kezdetben apróbb előnyökért, később már szükségből és kalandvágyból hasznosítja képességeit. Életét szerelmi, társasági és pénzügyi sikerek kísérik, s "karrierjének" csúcspontján találkozunk vele utoljára. – A népszerű filmadaptáció alapjául is szolgáló regény oldottabb, levegősebb, mint az író leghíresebb művei; minden olvasónak tartalmas időtöltést kínál.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy szélhámos vallomásai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy szélhámos vallomásai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  362
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789636892494
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2198924 / 1051947
  Translator:


  TAGS:
  Online Egy szélhámos vallomásai ebook, könyvet Egy szélhámos vallomásai FB2, Download Egy szélhámos vallomásai PDF , Download Egy szélhámos vallomásai MOBI, Online Egy szélhámos vallomásai könyvet, ingyenes letöltések Egy szélhámos vallomásai IPhone, Online könyvet Egy szélhámos vallomásai PDF, ingyenes Egy szélhámos vallomásai DJVU, ingyenes letöltések Egy szélhámos vallomásai TXT, letöltések Egy szélhámos vallomásai RTF, Online Egy szélhámos vallomásai FB2 , e-könyvet Egy szélhámos vallomásai letöltések TXT, ingyenes Egy szélhámos vallomásai letöltések könyvet, e-könyvet Egy szélhámos vallomásai download MOBI, letöltések Egy szélhámos vallomásai IPad, olvas Egy szélhámos vallomásai MOBI, olvas Egy szélhámos vallomásai DOC, ingyenes Egy szélhámos vallomásai AWZ, Download e-könyvet Egy szélhámos vallomásai iPad , ingyenes Egy szélhámos vallomásai DJVU, Download Egy szélhámos vallomásai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy szélhámos vallomásai DVD, olvas Egy szélhámos vallomásai TXT, Book Egy szélhámos vallomásai letöltések DJVU, Egy szélhámos vallomásai letöltések könyvet ingyenes, Egy szélhámos vallomásai letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy szélhámos vallomásai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy szélhámos vallomásai pdf ingyenes, Egy szélhámos vallomásai letöltések könyvet epub ingyenes, Egy szélhámos vallomásai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply