Egy ropi naplója – Puhatábla


New York Times bestseller

Egy napon híres leszek, de egyelőre itt dekkolok a felső tagozatban egy csapat idióta társaságában. Gyereknek lenni tényleg gáz. Senki nem tudhatja ezt jobban Greg Heffleynél, hiszen a felső tagozatban rohad, ahol méreten aluli nebáncsvirágok teremnek az olyan izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak. A "vézna srác" szerzője és rajzolója, Jeff Kinney bemutatja nekünk szenzációs hősét. Greg ezt írja a naplójába: senki ne várja tőlem, hogy "Kedves Naplóm" így, meg "Kedves Naplóm" úgy. Szerencsénkre, amit Greg Heffley tesz és amit mond, az két külön dolog.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789633737965
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2491468 / 1112099
  Fordító:


  TAGS:
  Online Egy ropi naplója – Puhatábla ebook, könyvet Egy ropi naplója – Puhatábla FB2, Download Egy ropi naplója – Puhatábla PDF , Download Egy ropi naplója – Puhatábla MOBI, Online Egy ropi naplója – Puhatábla könyvet, ingyenes letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla IPhone, Online könyvet Egy ropi naplója – Puhatábla PDF, ingyenes Egy ropi naplója – Puhatábla DJVU, ingyenes letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla TXT, letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla RTF, Online Egy ropi naplója – Puhatábla FB2 , e-könyvet Egy ropi naplója – Puhatábla letöltések TXT, ingyenes Egy ropi naplója – Puhatábla letöltések könyvet, e-könyvet Egy ropi naplója – Puhatábla download MOBI, letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla IPad, olvas Egy ropi naplója – Puhatábla MOBI, olvas Egy ropi naplója – Puhatábla DOC, ingyenes Egy ropi naplója – Puhatábla AWZ, Download e-könyvet Egy ropi naplója – Puhatábla iPad , ingyenes Egy ropi naplója – Puhatábla DJVU, Download Egy ropi naplója – Puhatábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy ropi naplója – Puhatábla DVD, olvas Egy ropi naplója – Puhatábla TXT, Book Egy ropi naplója – Puhatábla letöltések DJVU, Egy ropi naplója – Puhatábla letöltések könyvet ingyenes, Egy ropi naplója – Puhatábla letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy ropi naplója – Puhatábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy ropi naplója – Puhatábla pdf ingyenes, Egy ropi naplója – Puhatábla letöltések könyvet epub ingyenes, Egy ropi naplója – Puhatábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply