Egy ropi naplója – Keménytábla

Jeff Kinney - Egy ropi naplója - Keménytábla

/New York Times bestseller/ Egy napon híres leszek, de egyelőre itt dekkolok a felső tagozatban egy csapat idióta társaságában. Gyereknek lenni tényleg gáz. Senki nem tudhatja ezt jobban Greg Heffleynél, hiszen a felső tagozatban rohad, ahol méreten aluli nebáncsvirágok teremnek az olyan izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak. A „vézna srác” szerzője és rajzolója, Jeff Kinney bemutatja nekünk szenzációs hősét. Greg ezt írja a naplójába: Senki ne várja tőlem, hogy „Kedves Naplóm” így, meg „Kedves Naplóm” úgy. Szerencsénkre, amit Greg Heffley tesz és amit mond, az két külön dolog.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  223
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  354 gr
  ISBN:
  9789632450810
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2197898 / 1051029
  Series:


  TAGS:
  Online Egy ropi naplója – Keménytábla ebook, könyvet Egy ropi naplója – Keménytábla FB2, Download Egy ropi naplója – Keménytábla PDF , Download Egy ropi naplója – Keménytábla MOBI, Online Egy ropi naplója – Keménytábla könyvet, ingyenes letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla IPhone, Online könyvet Egy ropi naplója – Keménytábla PDF, ingyenes Egy ropi naplója – Keménytábla DJVU, ingyenes letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla TXT, letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla RTF, Online Egy ropi naplója – Keménytábla FB2 , e-könyvet Egy ropi naplója – Keménytábla letöltések TXT, ingyenes Egy ropi naplója – Keménytábla letöltések könyvet, e-könyvet Egy ropi naplója – Keménytábla download MOBI, letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla IPad, olvas Egy ropi naplója – Keménytábla MOBI, olvas Egy ropi naplója – Keménytábla DOC, ingyenes Egy ropi naplója – Keménytábla AWZ, Download e-könyvet Egy ropi naplója – Keménytábla iPad , ingyenes Egy ropi naplója – Keménytábla DJVU, Download Egy ropi naplója – Keménytábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy ropi naplója – Keménytábla DVD, olvas Egy ropi naplója – Keménytábla TXT, Book Egy ropi naplója – Keménytábla letöltések DJVU, Egy ropi naplója – Keménytábla letöltések könyvet ingyenes, Egy ropi naplója – Keménytábla letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy ropi naplója – Keménytábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy ropi naplója – Keménytábla pdf ingyenes, Egy ropi naplója – Keménytábla letöltések könyvet epub ingyenes, Egy ropi naplója – Keménytábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply