Egy nyár, amit sosem felejtesz


Nina Elliot sosem gondolta volna, hogy ennyire bátor lesz. Elhagyja a férfit, aki nem érdemelte meg a szerelmét, és beolvas a főnökének, majd hangosan becsapja maga mögött az ajtót, és kilép a bizonytalanságba.
Maga sem sejti, hogy erre a régóta halogatott döntésre van szüksége ahhoz, hogy egyszer csak szembejöjjön vele a nagy lehetőség.
Egy váratlan találkozásnak köszönhetően visszatérhet korábbi munkahelyére, a festői Milton-birtokra, ahol az író családfőnek segíthet könyve előkészületi munkálataiban. Egy nyárra szól a megállapodás, addig lakik újra a családdal az egykori bébiszitter, és így a lány időt nyerhet, amíg kitalálja, hogyan tovább.
Dehogy számít rá, hogy a Milton fiúk, akik időközben felnőttek, csapni kezdik neki a szelet… Ráadásul közvetlenül egy nagy csalódás után nem is szeretne új kapcsolatba kezdeni. Csakhogy a forró nyár a romantika időszaka is, a lány pedig egyre jobban belejön a döntéshozatalba…

Victoria Connelly harmadik magyar nyelvű regénye is egy meseszerű világba kalauzolja az olvasót. A Bárcsak itt lennél és a Szökevény színésznő szerzője ezúttal is tökéletes nyári történetet kínál, a görög vakáció és a skót táj után pedig szülőhazájába viszi el olvasóit, a tőle megszokott romantikus történetvezetéssel.
Fejős Éva
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  365
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9786155469534
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2633242 / 1149152
  Series:


  TAGS:
  Online Egy nyár, amit sosem felejtesz ebook, könyvet Egy nyár, amit sosem felejtesz FB2, Download Egy nyár, amit sosem felejtesz PDF , Download Egy nyár, amit sosem felejtesz MOBI, Online Egy nyár, amit sosem felejtesz könyvet, ingyenes letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz IPhone, Online könyvet Egy nyár, amit sosem felejtesz PDF, ingyenes Egy nyár, amit sosem felejtesz DJVU, ingyenes letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz TXT, letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz RTF, Online Egy nyár, amit sosem felejtesz FB2 , e-könyvet Egy nyár, amit sosem felejtesz letöltések TXT, ingyenes Egy nyár, amit sosem felejtesz letöltések könyvet, e-könyvet Egy nyár, amit sosem felejtesz download MOBI, letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz IPad, olvas Egy nyár, amit sosem felejtesz MOBI, olvas Egy nyár, amit sosem felejtesz DOC, ingyenes Egy nyár, amit sosem felejtesz AWZ, Download e-könyvet Egy nyár, amit sosem felejtesz iPad , ingyenes Egy nyár, amit sosem felejtesz DJVU, Download Egy nyár, amit sosem felejtesz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy nyár, amit sosem felejtesz DVD, olvas Egy nyár, amit sosem felejtesz TXT, Book Egy nyár, amit sosem felejtesz letöltések DJVU, Egy nyár, amit sosem felejtesz letöltések könyvet ingyenes, Egy nyár, amit sosem felejtesz letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy nyár, amit sosem felejtesz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy nyár, amit sosem felejtesz pdf ingyenes, Egy nyár, amit sosem felejtesz letöltések könyvet epub ingyenes, Egy nyár, amit sosem felejtesz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply