Egy nap a láthatalan házban

Lénárd Sándor - Egy nap a láthatalan házban

A ház a világ végi völgyben felépült már; a kertet áthatolhatatlanul sűrű mandarinsövény veszi körül; a ház lakója csengő és óra nélkül éli napjait; de van saját forrása és zongorája meg könyvtára. Betegek ritkán zavarják arrafelé az emberek csak végszükségben fordulnak orvoshoz, és az író bőségesen megoszthatja idejét orvosi teendői, kertje, tanulmányai, könyvei és a muzsika között nem háborgatja senki. De nem igazi magány ez: a szerző, aki tizenhárom nyelven ír és beszél, és a fél világot beutazta, korunk kultúrájának legjelentősebb képviselőivel tart fenn levelezést, könyvének legmegindítóbb részlete az az alkonyi kép, amint a kanyargós úton közeledő autóbuszt várja, szívszorongva: Az utolsó lejtőn felkapaszkodva, a felhőket keresi a fénycsóva. Most már csak két lehetőségre gondolok: vagy megáll majd a kapu előtt vagy sem. Ha lassít, valószínűleg megáll. Ha megáll, valószínűleg jött posta. Ha jön, talán jó híreket hoz! Megáll! Még nincs egészen vége a napnak: visszamenet még jöhet erre műhold, a fényes Echo II. a hunyorgató Anna még lezuhant egy kései repülőgép, nekimehet a Serra falának, lehullhat egy meteor, mint az, amely az időknek előtte egy csíknyi vasdarabot szórt végig a völgyön úgy, hogy földemen is néha égitestbe botlok még jöhetnek betegek, vendégek, még csaphat villám az eukaliptuszfába, fakadhat forrás a szőlőhegyen, szellemek szállhatnak az éjszakában, halottak jöhetnek búcsúzni, meghalhatok de tudom: fontos, döntő dolgok ma már nem történhetnek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy nap a láthatalan házban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy nap a láthatalan házban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11 x 19 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  257
  Borító:
  KARTONÁLT
  ISBN:
  9632703936
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1977
  Árukód:


  TAGS:
  Online Egy nap a láthatalan házban ebook, könyvet Egy nap a láthatalan házban FB2, Download Egy nap a láthatalan házban PDF , Download Egy nap a láthatalan házban MOBI, Online Egy nap a láthatalan házban könyvet, ingyenes letöltések Egy nap a láthatalan házban IPhone, Online könyvet Egy nap a láthatalan házban PDF, ingyenes Egy nap a láthatalan házban DJVU, ingyenes letöltések Egy nap a láthatalan házban TXT, letöltések Egy nap a láthatalan házban RTF, Online Egy nap a láthatalan házban FB2 , e-könyvet Egy nap a láthatalan házban letöltések TXT, ingyenes Egy nap a láthatalan házban letöltések könyvet, e-könyvet Egy nap a láthatalan házban download MOBI, letöltések Egy nap a láthatalan házban IPad, olvas Egy nap a láthatalan házban MOBI, olvas Egy nap a láthatalan házban DOC, ingyenes Egy nap a láthatalan házban AWZ, Download e-könyvet Egy nap a láthatalan házban iPad , ingyenes Egy nap a láthatalan házban DJVU, Download Egy nap a láthatalan házban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy nap a láthatalan házban DVD, olvas Egy nap a láthatalan házban TXT, Book Egy nap a láthatalan házban letöltések DJVU, Egy nap a láthatalan házban letöltések könyvet ingyenes, Egy nap a láthatalan házban letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy nap a láthatalan házban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy nap a láthatalan házban pdf ingyenes, Egy nap a láthatalan házban letöltések könyvet epub ingyenes, Egy nap a láthatalan házban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply