Egy műkincstolvaj vallomásai

Stéphane Breitwieser - Egy műkincstolvaj vallomásai

E könyv főszereplője gyermekkorában is különös egyéniség volt. Így ír magáról: "Ha visszaemlékszem a múltamra, rá kell jönnöm, hogy mindig is jellemzett a gyűjtőszenvedély és a szép, leginkább régi dolgok iránti érdeklődés. Különböztem a többi gyerektől: én csak a régi köveket, régi fegyvereket, cserépdarabokat, egy letűnt kor nyomait szerettem. Mivel lelkesedtem az egyiptomi és a görög-római civilizáció iránt, tíz-tizenkét éves koromban a pénztárosok nagy meglepetésére a szüleim otthagytak a múzeum bejáratánál, ők pedig elmentek vásárolni a városba. Minden zsebpénzemet művészeti és régészeti könyvekre költöttem. Eközben a barátaim videojátékokat, vagy később kismotort kértek."
Az idő múltán azonban új fordulatot vett ez az "érdeklődés":
"Emlékszem, mit éreztem olyan műtárgyak előtt, amelyekre vágytam: magával ragadott egy ellenállhatatlan belső késztetés. A szívem erősen dobogott, nem az izgalom, hanem a hamarosan birtokomba kerülő műtárgy szépsége miatt. Gyorsan átgondoltam, hogyan fogom megszerezni, anélkül, hogy meglássanak. Tudtam, hogy sikerülni fog! Csak ki kell várnom a megfelelő alkalmat, megfigyelni a kamerákat, a potenciális riasztóberendezéseket, a teremőrök mozgását, és ha minden rendben, rávetni magam a zsákmányra."
Stéphane Breitwieser több mint hét éven keresztül fosztogatott múzeumokban, kastélyokban és árveréseken, hogy létrehozhassa saját, különleges műgyűjteményét Brueghel- és Cranach-festményekből, illetve felbecsülhetetlen értékű ötvösmunkákból. Összesen mintegy kétszázharminc tárgyat gyűjtött össze a szobájában, melyeket sosem adott el. Elfogása nagy vihart kavart. E különös fiatalember első alkalommal mesél kalandos műkincstolvaj-életéről és tesz őszinte vallomást. Végigkalauzol bennünket az európai múzeumokon, amelyekben barátnőjével együtt a szépséget kutatta. Kalandjait egészen a végső állomásig, a börtönig követhetjük, ahol elborzadva értesül róla…, hogy miről, azt itt nem áruljuk el, a könyvből azonban kiderül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16 x 23 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  221
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789637052538
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Egy műkincstolvaj vallomásai ebook, könyvet Egy műkincstolvaj vallomásai FB2, Download Egy műkincstolvaj vallomásai PDF , Download Egy műkincstolvaj vallomásai MOBI, Online Egy műkincstolvaj vallomásai könyvet, ingyenes letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai IPhone, Online könyvet Egy műkincstolvaj vallomásai PDF, ingyenes Egy műkincstolvaj vallomásai DJVU, ingyenes letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai TXT, letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai RTF, Online Egy műkincstolvaj vallomásai FB2 , e-könyvet Egy műkincstolvaj vallomásai letöltések TXT, ingyenes Egy műkincstolvaj vallomásai letöltések könyvet, e-könyvet Egy műkincstolvaj vallomásai download MOBI, letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai IPad, olvas Egy műkincstolvaj vallomásai MOBI, olvas Egy műkincstolvaj vallomásai DOC, ingyenes Egy műkincstolvaj vallomásai AWZ, Download e-könyvet Egy műkincstolvaj vallomásai iPad , ingyenes Egy műkincstolvaj vallomásai DJVU, Download Egy műkincstolvaj vallomásai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy műkincstolvaj vallomásai DVD, olvas Egy műkincstolvaj vallomásai TXT, Book Egy műkincstolvaj vallomásai letöltések DJVU, Egy műkincstolvaj vallomásai letöltések könyvet ingyenes, Egy műkincstolvaj vallomásai letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy műkincstolvaj vallomásai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy műkincstolvaj vallomásai pdf ingyenes, Egy műkincstolvaj vallomásai letöltések könyvet epub ingyenes, Egy műkincstolvaj vallomásai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply