Egy mérki fiú a vérzivatarban


„A történteket magamnak írtam. Kezdetben kis papírszelvényekre különösebb cél nélkül jegyezgettem fel s gyűjtöttem össze a lapokat, hiszen az akkori idők 18-19 éves fiúcskája voltam. Mentes minden politikai fertőzéstől, viszont telítetten voltam átitatva Isten, haza
és szülő iránti szeretettel. Nekem nem anyám vagy hazám, hanem édesanyám és édes hazám volt az alfa és az ómega. Istent nemcsak hittem, szerettem, hanem benne bízva, az ő kezét fogva küzdöttem át magam a háború tüzén, az emberi gyarlóság fertőjén. Küzdöttem Tordától Drezdáig, majd fogoly voltam Regensburgtól a szibériai Vorkutáig…
…lehet, hogy nem mindenkinek lesz kedvére való olvasmány. Ez nem is baj, mert én csak azt és úgy tudhattam felfogni s rögzíteni, amit és ahogy láttam és azt a valóságban átéltem.
…emlékiratom tartalma, mondanivalója sokszínű, van benne humor, öröm, bánat, küzdelem és sok szenvedés, de ezeknek van egy közös vonásuk, tulajdonságuk: mind-mind igaz történetek szülöttei, amelyeknek ha nem is az édesapjuk, de a keresztapjuk én voltam…”Danku FerencA Könyv Magyarul!


Letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789639329928
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2116396 / 1019446
  Series:


  TAGS:
  Online Egy mérki fiú a vérzivatarban ebook, könyvet Egy mérki fiú a vérzivatarban FB2, Download Egy mérki fiú a vérzivatarban PDF , Download Egy mérki fiú a vérzivatarban MOBI, Online Egy mérki fiú a vérzivatarban könyvet, ingyenes letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban IPhone, Online könyvet Egy mérki fiú a vérzivatarban PDF, ingyenes Egy mérki fiú a vérzivatarban DJVU, ingyenes letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban TXT, letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban RTF, Online Egy mérki fiú a vérzivatarban FB2 , e-könyvet Egy mérki fiú a vérzivatarban letöltések TXT, ingyenes Egy mérki fiú a vérzivatarban letöltések könyvet, e-könyvet Egy mérki fiú a vérzivatarban download MOBI, letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban IPad, olvas Egy mérki fiú a vérzivatarban MOBI, olvas Egy mérki fiú a vérzivatarban DOC, ingyenes Egy mérki fiú a vérzivatarban AWZ, Download e-könyvet Egy mérki fiú a vérzivatarban iPad , ingyenes Egy mérki fiú a vérzivatarban DJVU, Download Egy mérki fiú a vérzivatarban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy mérki fiú a vérzivatarban DVD, olvas Egy mérki fiú a vérzivatarban TXT, Book Egy mérki fiú a vérzivatarban letöltések DJVU, Egy mérki fiú a vérzivatarban letöltések könyvet ingyenes, Egy mérki fiú a vérzivatarban letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy mérki fiú a vérzivatarban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy mérki fiú a vérzivatarban pdf ingyenes, Egy mérki fiú a vérzivatarban letöltések könyvet epub ingyenes, Egy mérki fiú a vérzivatarban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply