Egy makró emlékiratai

Végel László - Egy makró emlékiratai

"Szabad, szép könyv. (Weöres lelkesedett érte.) Talán az egyetlen ’68-as magyar regény. Egyáltalán, ’68 szelleméből innét tudhatunk meg a legtöbbet." (Esterházy Péter)
"Végel László csodálatos lebegésben tartja regényét zsargon és poézis, nyerseség és báj között." (Karl Markus Gauß, Süddeutsche Zeitung)
"Fiktív naplóbejegyzésekben írja le Végel hősének a hazugságból való megszabadulás felé vezető útját. Pátosztól mentesen teszi ezt, a giccs mindenáron való elkerülésének szándékával, és gyanakvással telve minden ideológiával szemben." (Bettina Kaibach, Der Tagesspiegel)
"Ha az ember kézbe veszi Végel László regényét, meglepődik, hogy olyan sok párhuzam van a 2012-ben húszas évei közepén járó berlini fiatal és a Tito-rendszer dezorientált ifjúja, az 1968-as kommunista Jugoszlávia felnőtté váló flanőrje között." (Tomasz Kurianowicz, Frankfurter Allgemeine Zeitung)A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy makró emlékiratai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy makró emlékiratai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9786155667367
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2697212 / 1164667  TAGS:
  Online Egy makró emlékiratai ebook, könyvet Egy makró emlékiratai FB2, Download Egy makró emlékiratai PDF , Download Egy makró emlékiratai MOBI, Online Egy makró emlékiratai könyvet, ingyenes letöltések Egy makró emlékiratai IPhone, Online könyvet Egy makró emlékiratai PDF, ingyenes Egy makró emlékiratai DJVU, ingyenes letöltések Egy makró emlékiratai TXT, letöltések Egy makró emlékiratai RTF, Online Egy makró emlékiratai FB2 , e-könyvet Egy makró emlékiratai letöltések TXT, ingyenes Egy makró emlékiratai letöltések könyvet, e-könyvet Egy makró emlékiratai download MOBI, letöltések Egy makró emlékiratai IPad, olvas Egy makró emlékiratai MOBI, olvas Egy makró emlékiratai DOC, ingyenes Egy makró emlékiratai AWZ, Download e-könyvet Egy makró emlékiratai iPad , ingyenes Egy makró emlékiratai DJVU, Download Egy makró emlékiratai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy makró emlékiratai DVD, olvas Egy makró emlékiratai TXT, Book Egy makró emlékiratai letöltések DJVU, Egy makró emlékiratai letöltések könyvet ingyenes, Egy makró emlékiratai letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy makró emlékiratai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy makró emlékiratai pdf ingyenes, Egy makró emlékiratai letöltések könyvet epub ingyenes, Egy makró emlékiratai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply