Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában

Lénárd Sándor - Siklós Péter (Szerk.) - Terts István (Szerk.) - Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában

Lénárd Sándor (1910-1972) orvos és költő-író Magyarországon született, Ausztriában nevelkedett, először Olaszországba, majd Brazíliába menekült. Brazíliában azzal lett híres, hogy – Bach életét és zenéjét választva témának – megnyerte a televízió műveltségi vetélkedőjét; a nagyvilágban azzal, hogy latinra fordította a Micimackót, a magyar olvasók számára pedig a Völgy a világ végén című könyvével vált ismertté. Lénárd ugyanakkor a nyelvek szerelmese és kimagasló művelője is volt. Ez a kötet elsősorban erről az oldaláról kívánja bemutatni, olyan szerzőként, aki lenyűgöző magabiztossággal kalauzolja a kíváncsi érdeklődőt a nyelvek bábeli tornyában. A magyar nyelvben valamelyest mindig elszigetelten nekünk különösen fontos, hogy ismerkedjünk az idegen nyelvek tanulásának és használatának szépségével és izgalmával. Ennek bemutatására kevés szerző lehet alkalmasabb, mint a tolmács, fordító, poliglott művész és gondolkodó Lénárd Sándor.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789632791012
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2209576 / 1065718
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában ebook, könyvet Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában FB2, Download Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában PDF , Download Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában MOBI, Online Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában könyvet, ingyenes letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában IPhone, Online könyvet Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában PDF, ingyenes Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában DJVU, ingyenes letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában TXT, letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában RTF, Online Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában FB2 , e-könyvet Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában letöltések TXT, ingyenes Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában letöltések könyvet, e-könyvet Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában download MOBI, letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában IPad, olvas Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában MOBI, olvas Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában DOC, ingyenes Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában AWZ, Download e-könyvet Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában iPad , ingyenes Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában DJVU, Download Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában DVD, olvas Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában TXT, Book Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában letöltések DJVU, Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában letöltések könyvet ingyenes, Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában pdf ingyenes, Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában letöltések könyvet epub ingyenes, Egy magyar idegenvezető Bábel tornyában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply