Egy mágus feljegyzései

Yliaster Daleth - Egy mágus feljegyzései

Yliaster Daleth legújabb könyve némileg eltér a korábbiaktól. Egyrészt nem egy témát jár körül, egyre táguló körökben, mint pl. a wiccáról, a mágia újjászületéséről vagy az elsüllyedt földekről szóló művei, másrészt jóval szubjektívebb, jóval személyesebb minden korábbi írásánál.

Természetesen ez a könyv is a mágia, az okkult tudományok és az ezoterikus tradíció világába enged bepillantást, de elsősorban hosszabb-rövidebb feljegyzések, naplóbejegyzések, szubjektív elmélkedések, illetve a legkülönfélébb témákat érintő esszék, értekezések, újrafogalmazott cikkek formájában, amelyek többé-kevésbé időrendi sorrendben követik egymást, a hetvenes évektől napjainkig, utólagos kommentárokkal, megjegyzésekkel kiegészítve. A személyes feljegyzések gyakran különféle mágikus kísérletekről, metafizikai tapasztalatokról szólnak. A kétértelmű túlvilági üzenetek, homályos érzékfeletti észlelések, jelentőségteljes álmok és kristálytiszta transzcendens látomások leírásai mellett különösen érdekesek az evokációkról, a túlvilági testetlen entitások, szervetlen lények megidézését célzó szertartásokról szóló beszámolók, és az ezekhez fűzött kommentárok.
A könyv másik vonulatát képező, nem személyes jellegű írások a mágia, a boszorkányság és az okkultizmus szinte minden területét érintik. Így egyebek közt olvashatunk bennük a Harmadik Birodalom és az Atlantisz-mítosz kapcsolatáról, Amazónia elveszett városairól és az amazonok legendás birodalmáról, az átok és a rontás természetrajzáról, a forgószélben utazó boszorkányokról, a mágikus repülésről és a sámánok túlvilági utazásáról, a Föld mélyének titkairól, a kozmikus vámpírokról és a parazita istenekről, a láthatatlan Sambhaláról, a tibeti Kalacsakra Tantráról, és még számos egyéb titkos tanításról, meglepő elméletről, bizarr teóriáról, megoldatlan rejtélyről, különös mítoszról és fantasztikus legendáról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy mágus feljegyzései ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy mágus feljegyzései ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  286
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9786155342028
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237865 / 1092321  TAGS:
  Online Egy mágus feljegyzései ebook, könyvet Egy mágus feljegyzései FB2, Download Egy mágus feljegyzései PDF , Download Egy mágus feljegyzései MOBI, Online Egy mágus feljegyzései könyvet, ingyenes letöltések Egy mágus feljegyzései IPhone, Online könyvet Egy mágus feljegyzései PDF, ingyenes Egy mágus feljegyzései DJVU, ingyenes letöltések Egy mágus feljegyzései TXT, letöltések Egy mágus feljegyzései RTF, Online Egy mágus feljegyzései FB2 , e-könyvet Egy mágus feljegyzései letöltések TXT, ingyenes Egy mágus feljegyzései letöltések könyvet, e-könyvet Egy mágus feljegyzései download MOBI, letöltések Egy mágus feljegyzései IPad, olvas Egy mágus feljegyzései MOBI, olvas Egy mágus feljegyzései DOC, ingyenes Egy mágus feljegyzései AWZ, Download e-könyvet Egy mágus feljegyzései iPad , ingyenes Egy mágus feljegyzései DJVU, Download Egy mágus feljegyzései e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy mágus feljegyzései DVD, olvas Egy mágus feljegyzései TXT, Book Egy mágus feljegyzései letöltések DJVU, Egy mágus feljegyzései letöltések könyvet ingyenes, Egy mágus feljegyzései letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy mágus feljegyzései pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy mágus feljegyzései pdf ingyenes, Egy mágus feljegyzései letöltések könyvet epub ingyenes, Egy mágus feljegyzései ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply