Egy látkép története

Csaplár Vilmos - Egy látkép története

Csaplár új könyve abban az értelemben is regény, ahogy azt az olvasó elképzeli. Bővelkedik cselekményben, változatos életsorsokat vonultat föl. Ki gyilkolta meg West Lilit, a "nagyvárosi tündérlak" gyönyörű, vörös hajú féktelen természetű lakóját? Egy többszörös háztulajdonosra oly nagy hatással voltak gyerekkorában a hegyek, hogy kéjgyilkossággal vádolva is fölidézi őket. Valami furcsa szenvedély, mely befelé fordul, lesz úrrá a lelkeken.
Szerelem. Ez a regény a szerelemről íródott. A lélek mániájáról. A nemtudás története, a homályos körülmények igyekezete a napvilágra. Szerelem, de mintha egy érzelem menetelne előre. Vágy, mely átgázol kelet-európai téren és időn. Nemzedékek története. Évmilliókkal ezelőtt kezdődött, a jelen és a jövő határáig tart.
Éltethet-e egy regényt az a vágy, hogy valami kezdődjön el és ne érjen sose véget? Kezdődjön el, ami a valóságban évmilliókkal a regény megírása előtt elkezdődött. Egyszer minden véget ér és a mi jelenség-világunkban, ez a könyv viszont mintha szembe akarna szállni azzal, ami elkerülhetetlennek látszik. Mítoszt mesél el. Elmúló dolgokon keresztül az örökkévalóságról. Családregény nem egy családról. Istenről? Az ember istenfantáziáiról?A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy látkép története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy látkép története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  401
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631408663
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Egy látkép története ebook, könyvet Egy látkép története FB2, Download Egy látkép története PDF , Download Egy látkép története MOBI, Online Egy látkép története könyvet, ingyenes letöltések Egy látkép története IPhone, Online könyvet Egy látkép története PDF, ingyenes Egy látkép története DJVU, ingyenes letöltések Egy látkép története TXT, letöltések Egy látkép története RTF, Online Egy látkép története FB2 , e-könyvet Egy látkép története letöltések TXT, ingyenes Egy látkép története letöltések könyvet, e-könyvet Egy látkép története download MOBI, letöltések Egy látkép története IPad, olvas Egy látkép története MOBI, olvas Egy látkép története DOC, ingyenes Egy látkép története AWZ, Download e-könyvet Egy látkép története iPad , ingyenes Egy látkép története DJVU, Download Egy látkép története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy látkép története DVD, olvas Egy látkép története TXT, Book Egy látkép története letöltések DJVU, Egy látkép története letöltések könyvet ingyenes, Egy látkép története letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy látkép története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy látkép története pdf ingyenes, Egy látkép története letöltések könyvet epub ingyenes, Egy látkép története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply