Egy kis élet

Hanya Yanagihara - Egy kis élet

Barátság, család, szerelem, sikerek és kudarcok, boldogság és mély, sötét fájdalom…
azaz EGY KIS ÉLET.

Négy fiatal, akik egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg, a hírnév és a gazdagság vágyával New Yorkba költöznek. Mindannyian gondokkal küzdenek, sodródnak, és csak barátságuk és ambíciójuk élteti őket. Kapcsolatuk, melyet drogfüggőség, siker és büszkeség árnyal, az évtizedek folyamán egyre mélyül; a barátokat közös rajongásuk tartja össze: mindannyian szeretik a nagyon okos és titokzatos Jude-ot, akit kimondhatatlan gyerekkori trauma sebzett. A testvéri kötődés himnusza, a huszonegyedik századi szeretet és szerelem mesteri ábrázolása. Hanya Yanagihara felkavaró és lebilincselő regénye a családokról szól, amikbe beleszületünk, és amiket magunknak hozunk létre. Megmutatja a fájdalom mélységeit és a barátság határát, mely minden emberi életet behálóz.

Ajánlók:

,,Rendkívüli! A trauma és az igaz, őszinte barátság felülmúlhatatlan nagyeposza intelligenciával, mélységgel. Az Egy kis élet igazi klasszikus, melyhez az összes e témában íródó regényt mérni fogják."
The Wall Street Journal

,,Páratlanul gazdag regény, mely csodás, hosszú prózaszakaszokkal, feledhetetlen karakterekkel, a művészet, az ambíció, a barátság és a megbocsátás elsöprő erejű bemutatásával örökre nyomot hagy az olvasó lelkében."
Entertainment Weekly

,,Megható, örök és hamisítatlan szerelmi történet, az élethosszig tartó őszinte, korlátlan barátság himnusza."
The Financial Times

,,Lenyűgöző! Nemcsak hogy lebilincselő generációs portrét nyújt, de elementáris erővel, könnyekig megindítóan vizsgálja az emberi gonoszság mélységeit, a kegyetlenséget, amelyet a barátság gyógyító ereje ellensúlyoz."
The New Yorker

,,Semmihez sem hasonlítható. Komoly kérdéseket vet fel a humanizmusról, az eutanáziáról, a pszichiátriáról és a modern élet döntéseiről. Lenyűgöző, szívszorító, keserédes olvasmány."
The Guardian
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy kis élet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy kis élet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  784
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  708 gr
  ISBN:
  9789632618647
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709653 / 1171076
  Series:


  TAGS:
  Online Egy kis élet ebook, könyvet Egy kis élet FB2, Download Egy kis élet PDF , Download Egy kis élet MOBI, Online Egy kis élet könyvet, ingyenes letöltések Egy kis élet IPhone, Online könyvet Egy kis élet PDF, ingyenes Egy kis élet DJVU, ingyenes letöltések Egy kis élet TXT, letöltések Egy kis élet RTF, Online Egy kis élet FB2 , e-könyvet Egy kis élet letöltések TXT, ingyenes Egy kis élet letöltések könyvet, e-könyvet Egy kis élet download MOBI, letöltések Egy kis élet IPad, olvas Egy kis élet MOBI, olvas Egy kis élet DOC, ingyenes Egy kis élet AWZ, Download e-könyvet Egy kis élet iPad , ingyenes Egy kis élet DJVU, Download Egy kis élet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy kis élet DVD, olvas Egy kis élet TXT, Book Egy kis élet letöltések DJVU, Egy kis élet letöltések könyvet ingyenes, Egy kis élet letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy kis élet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy kis élet pdf ingyenes, Egy kis élet letöltések könyvet epub ingyenes, Egy kis élet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply