Egy jósnő naplója

Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója

"Sokan kérdezték már tőlem, hogy van-e olyan dolog, amit jósnőként elhallgatok előlük, amit úgy érzek, hogy nem szabad elmondanom?
Nincsen semmi, amit ne mondhatnék el. Mégis, az évek alatt, a munkám során oly sok minden kimondatlanul maradt. Hosszú éveken át gyűjtöttem, s hordoztam magamban a ki nem mondott szavakat, gondolatokat. Ezek öltenek most alakot, ebben a könyvben.
Naplószerűen jegyeztem le történeteket, s azok tükrében mutatok rá, a bennük rejlő mélyebb felismernivalókra, tanulságokra, spirituális törvényszerűségekre, fejlődési lehetőségekre.
Kérem, fogadják tiszta szívvel, s nyitott elmével!
Hisz eljött az idő, amikor a titkokat, amiket eddig nem mondtam el senkinek, most elmondom Önöknek!"

Az olvasó egy igen értékes kötetet tart a kezében, mely segíthet számára feltárni az eddig rejtve maradt sorsbeli, spirituális és kozmikus kérdésekre a választ. Hatékony eszköz ez a kis könyv, kulcs saját szívűnkhöz, és annak boldogságához, iránytű a lélek világához.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy jósnő naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy jósnő naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789639940055
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203814 / 1059039  TAGS:
  Online Egy jósnő naplója ebook, könyvet Egy jósnő naplója FB2, Download Egy jósnő naplója PDF , Download Egy jósnő naplója MOBI, Online Egy jósnő naplója könyvet, ingyenes letöltések Egy jósnő naplója IPhone, Online könyvet Egy jósnő naplója PDF, ingyenes Egy jósnő naplója DJVU, ingyenes letöltések Egy jósnő naplója TXT, letöltések Egy jósnő naplója RTF, Online Egy jósnő naplója FB2 , e-könyvet Egy jósnő naplója letöltések TXT, ingyenes Egy jósnő naplója letöltések könyvet, e-könyvet Egy jósnő naplója download MOBI, letöltések Egy jósnő naplója IPad, olvas Egy jósnő naplója MOBI, olvas Egy jósnő naplója DOC, ingyenes Egy jósnő naplója AWZ, Download e-könyvet Egy jósnő naplója iPad , ingyenes Egy jósnő naplója DJVU, Download Egy jósnő naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy jósnő naplója DVD, olvas Egy jósnő naplója TXT, Book Egy jósnő naplója letöltések DJVU, Egy jósnő naplója letöltések könyvet ingyenes, Egy jósnő naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy jósnő naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy jósnő naplója pdf ingyenes, Egy jósnő naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Egy jósnő naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply