Egy ifjú Don Juan emlékiratai


Apollinaire egyik korai, vélhetően saját serdülőkorának és férfivá érésének éIményein alapuló kisregénye. Roger, a történet ifjú és bohó főhőse a nyarat a család vidéki kastélyában tölti, ahol igen gyorsan szert tesz a testi szerelem tiltott praktikáira, méghozzá változatos és különös módokon.
Ő az egyetlen vérmes ifjú bak a vidéken, így hát számos lehetoséget talál, hogy mohó tudásvágyát szinte minden útjába kerülő fehérszemélyen kielégítse. Sorra alakulnak a meghökkentő részletekben sem szűkölködő kalandok: nővérei, csinos hajadon nagynénje, szolgálólányok és tisztességes férjes asszonyok adják egymásnak a stafétabotot a rendkívül szókimondó, plasztikusan ábrázolt történetekben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9639258296
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2055900 / 1000322
  Format:


  TAGS:
  Online Egy ifjú Don Juan emlékiratai ebook, könyvet Egy ifjú Don Juan emlékiratai FB2, Download Egy ifjú Don Juan emlékiratai PDF , Download Egy ifjú Don Juan emlékiratai MOBI, Online Egy ifjú Don Juan emlékiratai könyvet, ingyenes letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai IPhone, Online könyvet Egy ifjú Don Juan emlékiratai PDF, ingyenes Egy ifjú Don Juan emlékiratai DJVU, ingyenes letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai TXT, letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai RTF, Online Egy ifjú Don Juan emlékiratai FB2 , e-könyvet Egy ifjú Don Juan emlékiratai letöltések TXT, ingyenes Egy ifjú Don Juan emlékiratai letöltések könyvet, e-könyvet Egy ifjú Don Juan emlékiratai download MOBI, letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai IPad, olvas Egy ifjú Don Juan emlékiratai MOBI, olvas Egy ifjú Don Juan emlékiratai DOC, ingyenes Egy ifjú Don Juan emlékiratai AWZ, Download e-könyvet Egy ifjú Don Juan emlékiratai iPad , ingyenes Egy ifjú Don Juan emlékiratai DJVU, Download Egy ifjú Don Juan emlékiratai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy ifjú Don Juan emlékiratai DVD, olvas Egy ifjú Don Juan emlékiratai TXT, Book Egy ifjú Don Juan emlékiratai letöltések DJVU, Egy ifjú Don Juan emlékiratai letöltések könyvet ingyenes, Egy ifjú Don Juan emlékiratai letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy ifjú Don Juan emlékiratai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy ifjú Don Juan emlékiratai pdf ingyenes, Egy ifjú Don Juan emlékiratai letöltések könyvet epub ingyenes, Egy ifjú Don Juan emlékiratai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply