Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája

Gabriel García Márquez - Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája

A mi házunk messze volt a főtértől, egy mangófaligetben, a folyónál. Margot húgom a folyóparton ment végig; az emberek olyan izgalomban voltak a püspök érkezése miatt, hogy minden más megszűnt számukra. A fekvő betegeket mindenütt kitették a kapuba, hogy megkapják az Isten orvosságát, és szaladtak az asszonyok, hozták a pulykát, a malacot meg a többi ennivalót a házak udvarából, a folyó túlsó partja felől pedig felvirágozott csónakok közeledtek. De aztán, amikor a püspök elhajózott az orruk előtt, és még a lába nyomát se hagyta ott nekik emlékbe, a másik hír, mely addig kicsire zsugorodva lapult meg, hirtelen nőni kezdett, és visszanyerte botrányméretét. Margot húgomra ekkor zúdult rá, teljes súlyával: a szép Angela Vicariót, akinek az előző napon volt az esküvője, a férje visszavitte a szülői házba, mert azt kellett tapasztalnia, hogy már nem szűz. Úgy éreztem, hogy énalattam nyílik meg menten a föld mondta a húgom. De bárhogy hányták-vetették a dolgot, senki se tudta elképzelni, hogy a szegény Santiago Nasar hogyan keveredhetett bele az ügybe. Csak azt tudták biztosan, hogy az Angela Vicario két bátyja már elindult, hogy megölje.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 23.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  ISBN:
  9789631420463
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája ebook, könyvet Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája FB2, Download Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája PDF , Download Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája MOBI, Online Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája könyvet, ingyenes letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája IPhone, Online könyvet Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája PDF, ingyenes Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája DJVU, ingyenes letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája TXT, letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája RTF, Online Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája FB2 , e-könyvet Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája letöltések TXT, ingyenes Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája letöltések könyvet, e-könyvet Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája download MOBI, letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája IPad, olvas Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája MOBI, olvas Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája DOC, ingyenes Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája AWZ, Download e-könyvet Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája iPad , ingyenes Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája DJVU, Download Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája DVD, olvas Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája TXT, Book Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája letöltések DJVU, Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája letöltések könyvet ingyenes, Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája pdf ingyenes, Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája letöltések könyvet epub ingyenes, Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply