Egy elmebeteg nő naplója


A 20. század elejének különc írófigurája Csáth Géza, akinek munkásságára jószerivel halála után figyeltek fel.
Az író, orvos és zenekritikus Csáth Kosztolányi és Bródy hatására kezdett el komolyabban foglalkozni az írással, rövidre szabott élete alatt mindössze öt kötete jelent meg. Idegorvosi munkásságának lenyomata az Egy elmebeteg nő naplója, mely tagoltsága és tanulmány jellege ellenére összefüggő műként olvasható. Főszereplője egy paranoiában szenvedő hölgy, bizonyos A. G. kisasszony, aki az elme- és idegkórtani klinikára való felvétele előtt már évek hosszú sora óta részesült idegorvosi kezelésben. Zseniális adottságait a zseniális adottságú orvosa fedezte fel maga Csáth Géza. A mű a pszichiátria és a pszichoanalízis módszereinek tárháza is egyben, de tudománytörténeti jelentőségénél, a kórrajz közreadásánál mélyebb és erősebb szépirodalmi jellege a benne közölt napló és levelek miatt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy elmebeteg nő naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy elmebeteg nő naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  116 gr
  ISBN:
  9789632276540
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2639464 / 1149958
  Series:


  TAGS:
  Online Egy elmebeteg nő naplója ebook, könyvet Egy elmebeteg nő naplója FB2, Download Egy elmebeteg nő naplója PDF , Download Egy elmebeteg nő naplója MOBI, Online Egy elmebeteg nő naplója könyvet, ingyenes letöltések Egy elmebeteg nő naplója IPhone, Online könyvet Egy elmebeteg nő naplója PDF, ingyenes Egy elmebeteg nő naplója DJVU, ingyenes letöltések Egy elmebeteg nő naplója TXT, letöltések Egy elmebeteg nő naplója RTF, Online Egy elmebeteg nő naplója FB2 , e-könyvet Egy elmebeteg nő naplója letöltések TXT, ingyenes Egy elmebeteg nő naplója letöltések könyvet, e-könyvet Egy elmebeteg nő naplója download MOBI, letöltések Egy elmebeteg nő naplója IPad, olvas Egy elmebeteg nő naplója MOBI, olvas Egy elmebeteg nő naplója DOC, ingyenes Egy elmebeteg nő naplója AWZ, Download e-könyvet Egy elmebeteg nő naplója iPad , ingyenes Egy elmebeteg nő naplója DJVU, Download Egy elmebeteg nő naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy elmebeteg nő naplója DVD, olvas Egy elmebeteg nő naplója TXT, Book Egy elmebeteg nő naplója letöltések DJVU, Egy elmebeteg nő naplója letöltések könyvet ingyenes, Egy elmebeteg nő naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy elmebeteg nő naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy elmebeteg nő naplója pdf ingyenes, Egy elmebeteg nő naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Egy elmebeteg nő naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply