Egy éjszaka megtagadva


Az " Egy éjszaka trilógia" 2. része.

Az Egy éjszaka ígéretében fellobbant szenvedély tovább lobog Livy és a titokzatos Miller Hart között, és ha nem vigyáznak, tönkreteszi őket az elsöprő érzés és a megdöbbentő felfedezések sokasága. Miller elképesztően gazdag, bűnösen jóképű, és a gyönyör olyan csúcsaira repíti Livyt, amit korábban el sem tudott képzelni. A lány számára nincs visszaút. Elszántan próbál fényt csempészni a férfi sötét világába. Az új életnek azonban meg kell fizetni az árát… Miller tisztában van vele, hogy a hatalma áldozatokkal jár, de nem akarja, hogy Livy legyen az egyik. Semmit sem szeretne jobban, mint a lányt, de először minden áron meg kell védenie… a bűntől, az ellenségeitől, a saját dühkitöréseitől…

Míg egyre jobban elmerülnek a kielégíthetetlen viszony mélységeiben, annál több megszállott és veszélyes ember figyel fel rájuk, és annál többen próbálják őket elszakítani egymástól. Livy olyasmiket tud meg a szerelméről, amik a lelke mélyéig felkavarják, Miller pedig kénytelen szembenézni a legszörnyűbb félelmével: ha meg akarja óvni Livy éltét, talán el kell veszítenie…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy éjszaka megtagadva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy éjszaka megtagadva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  525
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  408 gr
  ISBN:
  9786155617119
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681902 / 1157304
  Translator:


  TAGS:
  Online Egy éjszaka megtagadva ebook, könyvet Egy éjszaka megtagadva FB2, Download Egy éjszaka megtagadva PDF , Download Egy éjszaka megtagadva MOBI, Online Egy éjszaka megtagadva könyvet, ingyenes letöltések Egy éjszaka megtagadva IPhone, Online könyvet Egy éjszaka megtagadva PDF, ingyenes Egy éjszaka megtagadva DJVU, ingyenes letöltések Egy éjszaka megtagadva TXT, letöltések Egy éjszaka megtagadva RTF, Online Egy éjszaka megtagadva FB2 , e-könyvet Egy éjszaka megtagadva letöltések TXT, ingyenes Egy éjszaka megtagadva letöltések könyvet, e-könyvet Egy éjszaka megtagadva download MOBI, letöltések Egy éjszaka megtagadva IPad, olvas Egy éjszaka megtagadva MOBI, olvas Egy éjszaka megtagadva DOC, ingyenes Egy éjszaka megtagadva AWZ, Download e-könyvet Egy éjszaka megtagadva iPad , ingyenes Egy éjszaka megtagadva DJVU, Download Egy éjszaka megtagadva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy éjszaka megtagadva DVD, olvas Egy éjszaka megtagadva TXT, Book Egy éjszaka megtagadva letöltések DJVU, Egy éjszaka megtagadva letöltések könyvet ingyenes, Egy éjszaka megtagadva letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy éjszaka megtagadva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy éjszaka megtagadva pdf ingyenes, Egy éjszaka megtagadva letöltések könyvet epub ingyenes, Egy éjszaka megtagadva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply