Egy éjszaka ígérete


Livynek azonnal feltűnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképű, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: "M".
A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse őt. Semmi érzelmet, semmi kötődést – semmi más, csak kéjt. Minden védőfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtő emberrel szemben. Célratörő, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensőbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erős, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tőle… beleértve önmagát is.
M valami olyan, mélyen lappangó, függőségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félő, csak ő elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényűző lakás mögött egy sebzett személyiség rejtőzik.
Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét titokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyőzni a védőpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszavonhatatlanul összetöri a szívét…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy éjszaka ígérete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy éjszaka ígérete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  495
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  386 gr
  ISBN:
  9786155617102
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681900 / 1157302
  Translator:


  TAGS:
  Online Egy éjszaka ígérete ebook, könyvet Egy éjszaka ígérete FB2, Download Egy éjszaka ígérete PDF , Download Egy éjszaka ígérete MOBI, Online Egy éjszaka ígérete könyvet, ingyenes letöltések Egy éjszaka ígérete IPhone, Online könyvet Egy éjszaka ígérete PDF, ingyenes Egy éjszaka ígérete DJVU, ingyenes letöltések Egy éjszaka ígérete TXT, letöltések Egy éjszaka ígérete RTF, Online Egy éjszaka ígérete FB2 , e-könyvet Egy éjszaka ígérete letöltések TXT, ingyenes Egy éjszaka ígérete letöltések könyvet, e-könyvet Egy éjszaka ígérete download MOBI, letöltések Egy éjszaka ígérete IPad, olvas Egy éjszaka ígérete MOBI, olvas Egy éjszaka ígérete DOC, ingyenes Egy éjszaka ígérete AWZ, Download e-könyvet Egy éjszaka ígérete iPad , ingyenes Egy éjszaka ígérete DJVU, Download Egy éjszaka ígérete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy éjszaka ígérete DVD, olvas Egy éjszaka ígérete TXT, Book Egy éjszaka ígérete letöltések DJVU, Egy éjszaka ígérete letöltések könyvet ingyenes, Egy éjszaka ígérete letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy éjszaka ígérete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy éjszaka ígérete pdf ingyenes, Egy éjszaka ígérete letöltések könyvet epub ingyenes, Egy éjszaka ígérete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply