Egy döntés története

Oplatka András - Egy döntés története

Hogy történt? Mi történt? Kinek vagy inkább kiknek a döntésén-belátásán múlott, hogy a hazánkban tömeggé növekedett NDK-s menekültek, az NSZK nagykövetségén összezsúfolt keletnémetek előtt megnyílt a magyar-osztrák határ? A svájci-magyar Oplatka András könyve a nyolcvanas évek Magyarországának legvégére kalauzol bennünket, páratlanul izgalmas háttéranyagot szolgáltatva, nemzetközi összefüggéseket, diplomáciai csatározásokat felvillantva legújabb könyvében. Mindezt úgy, hogy Gorbacsov és Németh Miklós, valamint az akkori európai politika számos meghatározó résztvevője megszólal a kötetben. Oplatka, aki egyaránt otthonos a magyar, az orosz és a nyugati kultúrában, a korszak jellegzetes viccét is felidézi, amikor a nyolcvanas évek végéről beszél: "Ha valaki Párizsból Moszkvába vagy Moszkvából Párizsba utazik, és félúton, Pesten megáll, bármelyik irányba tart, azt hiszi: már megérkezett." Ennek a felemás, már-nem és még-nem országnak a kormánya és ellenzéki politikusai keresik a járható utat az akkori Kelet és Nyugat között.A Könyv Magyarul!


Letöltések Egy döntés története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Egy döntés története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789632271491
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Egy döntés története ebook, könyvet Egy döntés története FB2, Download Egy döntés története PDF , Download Egy döntés története MOBI, Online Egy döntés története könyvet, ingyenes letöltések Egy döntés története IPhone, Online könyvet Egy döntés története PDF, ingyenes Egy döntés története DJVU, ingyenes letöltések Egy döntés története TXT, letöltések Egy döntés története RTF, Online Egy döntés története FB2 , e-könyvet Egy döntés története letöltések TXT, ingyenes Egy döntés története letöltések könyvet, e-könyvet Egy döntés története download MOBI, letöltések Egy döntés története IPad, olvas Egy döntés története MOBI, olvas Egy döntés története DOC, ingyenes Egy döntés története AWZ, Download e-könyvet Egy döntés története iPad , ingyenes Egy döntés története DJVU, Download Egy döntés története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Egy döntés története DVD, olvas Egy döntés története TXT, Book Egy döntés története letöltések DJVU, Egy döntés története letöltések könyvet ingyenes, Egy döntés története letöltések könyvet pdf ingyenes, Egy döntés története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Egy döntés története pdf ingyenes, Egy döntés története letöltések könyvet epub ingyenes, Egy döntés története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply