Égigérő fű

Janikovszky Éva - Égigérő fű

Nem újdonság, hogy Janikovszky Éva meséi felnőttnek, gyereknek egyaránt élvezetesek. A gyerekek bepillantanak a történet során a felnőttek világába, gondolkodásába, a felnőttek pedig, ha figyelőn olvasnak, kissé szakavatottabbakká válhatnak abban, hogy milyen is a gyerekek észjárása.Az Égigérő fű című kötet, az írónő könyveinek állandó illusztrátora, Réber László mulatságos rajzaival, már nem az első kiadását éri meg, sőt, nagyszerű film is készült belőle. A változatos figurák, a különös cselekmény, a sok-sok titok nem csoda hogy alkalmasnak találtatott a megfilmesítésre. Ami pedig megjósolható, hogy mint korábban, most is érdeklődéssel olvashatja felnőtt és gyerek, ki felidézve emlékeit, ki először találkozva a történetben megjelenő bűbájos régi házzal, a sárga kövekkel kirakott udvarral, Dezső Dezsővel, a lószerszámkészítővel, Kamilla kisasszonnyal, aki zord, barátságtalan teremtésből egyszerre csak valóságos tündérré változik, Bertamamával, a málnaszörpivó verseny örökös győztesével és a többiekkel, de persze elsősorban Misuval, a kisfiúval, akinek szemével látjuk mindezt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Égigérő fű ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Égigérő fű ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  346 gr
  ISBN:
  9789634158004
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2155957 / 1034692
  Format:


  TAGS:
  Online Égigérő fű ebook, könyvet Égigérő fű FB2, Download Égigérő fű PDF , Download Égigérő fű MOBI, Online Égigérő fű könyvet, ingyenes letöltések Égigérő fű IPhone, Online könyvet Égigérő fű PDF, ingyenes Égigérő fű DJVU, ingyenes letöltések Égigérő fű TXT, letöltések Égigérő fű RTF, Online Égigérő fű FB2 , e-könyvet Égigérő fű letöltések TXT, ingyenes Égigérő fű letöltések könyvet, e-könyvet Égigérő fű download MOBI, letöltések Égigérő fű IPad, olvas Égigérő fű MOBI, olvas Égigérő fű DOC, ingyenes Égigérő fű AWZ, Download e-könyvet Égigérő fű iPad , ingyenes Égigérő fű DJVU, Download Égigérő fű e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Égigérő fű DVD, olvas Égigérő fű TXT, Book Égigérő fű letöltések DJVU, Égigérő fű letöltések könyvet ingyenes, Égigérő fű letöltések könyvet pdf ingyenes, Égigérő fű pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Égigérő fű pdf ingyenes, Égigérő fű letöltések könyvet epub ingyenes, Égigérő fű ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply