Égi és földi szerelmek

Heffner Anna - Égi és földi szerelmek

Életünk tele van képekkel. A képek nagy részében nem nehéz eligazodni, mert konkrét értelmük van. Botticelli Primavera című képén egy fiatal férfit és nőalakokat látunk fákkal és virágokkal övezett környezetben. A kép azonban nemcsak látvány, jelentése is van. Itt például a növények és a fiatalok a tavaszt, a megújulást, a fiatalságot jelentik. A kép elvonatkoztatható a látvány valóságtartalmától, jelképpé válik. De ha a kép alá ezt írtuk volna: Hermész, Aphrodité, Hóra, Flóra, Zephürosz és a három Grácia, akkor már azt is tudnunk kell, kik voltak ők.
A képolvasásnak ezen a szintjén – sajnos – nagyon sok olvasó megtorpan. Ki is az a Hermész? Ki is az a Zephürosz? Kik voltak a három Gráciák? És ha nem ismerjük e mitológiai alakokat, illetve a történetüket, akkor az őket ábrázoló műalkotást csupán a szemmel látható (formai) tulajdonságok alapján tudjuk szemlélni, illetve elemezni. A formáiról, színeiről, a formák elrendezéséről (komponálásáról) stb. tudunk csak beszélni, véleményt mondani. De a műalkotás mélyebb rétege (tartalma) megfejthetetlen marad számunkra. Pedig a tartalom és a forma együttes ismerete nyújthat számunkra igazi esztétikai élményt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Égi és földi szerelmek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Égi és földi szerelmek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  17 x 24 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  161
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789635965502
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000 around
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Égi és földi szerelmek ebook, könyvet Égi és földi szerelmek FB2, Download Égi és földi szerelmek PDF , Download Égi és földi szerelmek MOBI, Online Égi és földi szerelmek könyvet, ingyenes letöltések Égi és földi szerelmek IPhone, Online könyvet Égi és földi szerelmek PDF, ingyenes Égi és földi szerelmek DJVU, ingyenes letöltések Égi és földi szerelmek TXT, letöltések Égi és földi szerelmek RTF, Online Égi és földi szerelmek FB2 , e-könyvet Égi és földi szerelmek letöltések TXT, ingyenes Égi és földi szerelmek letöltések könyvet, e-könyvet Égi és földi szerelmek download MOBI, letöltések Égi és földi szerelmek IPad, olvas Égi és földi szerelmek MOBI, olvas Égi és földi szerelmek DOC, ingyenes Égi és földi szerelmek AWZ, Download e-könyvet Égi és földi szerelmek iPad , ingyenes Égi és földi szerelmek DJVU, Download Égi és földi szerelmek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Égi és földi szerelmek DVD, olvas Égi és földi szerelmek TXT, Book Égi és földi szerelmek letöltések DJVU, Égi és földi szerelmek letöltések könyvet ingyenes, Égi és földi szerelmek letöltések könyvet pdf ingyenes, Égi és földi szerelmek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Égi és földi szerelmek pdf ingyenes, Égi és földi szerelmek letöltések könyvet epub ingyenes, Égi és földi szerelmek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply