Égből kapott…


Negyven éve nézem a csillagokat, s most ők villantják fel rendszertelen rendben az elmúlt évtizedek legérdekesebb történéseit: a három levelet, a tanfolyamot és Brezsnyev elvtárs unokahúgát. A görög macskákat és a párizsi Mackó sajtot. A kinyílt gépajtót, a leningrádi rendőrt és Zulejkát, a hastáncosnőt. Az amszterdami szexleckét, a hajnali zongorafutamot és a disszidált másodpilótát. A mini tragédiákat a fedélzeten és a rettenetes repülőgép-katasztrófákat. A gépeltérítő cseh suhancokat és a finn drogos halálát. Catherine Deneuve-öt, Sylvester Stallonét, Rod Stewartot, Freddie Mercuryt, Jonny Casht és Gina Lollobrigidát. Kádár Jánost, Losonczi Pált, Horn Gyulát, Habsburg Ottót, Antall Józsefet, Göncz Árpádot és a hepciáskodó államtitkárt. A thai boncot, a katolikus Szentatyát és a saigoni buddhista szerzetest. Ahogy végigszáguldanak a képek a csillagfényben, megértem a buddhista szerzetes igazságát: mindannyian "fahasábok vagyunk, s az a sorsunk, hogy fellobbanjunk egy rövid időre, és míg létezünk, tápláljuk az élet tüzét".



A Könyv Magyarul!


Letöltések Égből kapott… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Égből kapott… ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  218
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789630958103
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122437 / 1020723



  TAGS:
  Online Égből kapott… ebook, könyvet Égből kapott… FB2, Download Égből kapott… PDF , Download Égből kapott… MOBI, Online Égből kapott… könyvet, ingyenes letöltések Égből kapott… IPhone, Online könyvet Égből kapott… PDF, ingyenes Égből kapott… DJVU, ingyenes letöltések Égből kapott… TXT, letöltések Égből kapott… RTF, Online Égből kapott… FB2 , e-könyvet Égből kapott… letöltések TXT, ingyenes Égből kapott… letöltések könyvet, e-könyvet Égből kapott… download MOBI, letöltések Égből kapott… IPad, olvas Égből kapott… MOBI, olvas Égből kapott… DOC, ingyenes Égből kapott… AWZ, Download e-könyvet Égből kapott… iPad , ingyenes Égből kapott… DJVU, Download Égből kapott… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Égből kapott… DVD, olvas Égből kapott… TXT, Book Égből kapott… letöltések DJVU, Égből kapott… letöltések könyvet ingyenes, Égből kapott… letöltések könyvet pdf ingyenes, Égből kapott… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Égből kapott… pdf ingyenes, Égből kapott… letöltések könyvet epub ingyenes, Égből kapott… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply