Edzés gépeken

Wolfgang Miessner - Edzés gépeken

Ez a könyv az általános fitneszedzéssel foglalkozik. A fitnesztermekben végzett edzés nem azonos a testépítéssel (body-building). Megismerkedhetünk az egészségtudatos fitnesz-sport alapjaival, de a versenysport nem tartozik a könyv témái közé. A téma megértéséhez egy kevés elmélet is szükséges, hogy a különböző összefüggéseket könnyebben
átláthassuk, és tudatosabban figyeljünk saját testünkre.
Ez az olvasmány azonban nem csak kezdőknek szól. Ellenkezőleg, a gyakorlott és haladó fitneszsportolók is számos információt találnak benne a hosszú távú és eredményes edzésterv összeállításáról.
Ha a fitneszkorszak kezdetén, a múlt század 60-as éveiben beléptünk a kevés amerikai fitneszstúdiók egyikébe, szinte kizárólag fiatal férfiakkal találkozhattunk. Amikor a 70-es években Németországban is megnyíltak az első fitneszklubok – legalábbis így nevezték őket – ugyanez volt a helyzet. Ha jobban megfigyeltük a felszerelést, világossá vált, hogy miért látogatják elsősorban fiatal férfiak az edzőtermeket. Nehéz gépek, nehéz súlyzók, sok acél és kevés hangulat jellemezte akkoriban ezeket a helyeket. Ma már ilyen stúdiók nincsenek. Helyüket átvették a fitneszoázisok, egészségcentrumok és wellness-klubok, és a sporttudománynak köszönhetően – amely manapság nagyon intenzíven foglakozik a témával – a fitnesz ma már közel sem csak a fiatalok sportja.
Az életkor a mai fitneszedzésben már nem játszik szerepet. Fiatalok és idősebbek, akik tenni akarnak valamit az egészségükért, egyaránt értékelik a sokféle modern edzési lehetőséget, amit a fitnesz nyújt. A klubtagok átlagéletkora évek óta folyamatosan nő. A könyvben található információk inkább irányelvek, mint kötött szabályok, amelyek nem mindenkire illenek.
Gondoljunk mindig arra, hogy minden sportoló egyéniség, speciális személyes motivációkkal és edzési célokkal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Edzés gépeken ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Edzés gépeken ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789632781280
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2209163 / 1065273
  Series:


  TAGS:
  Online Edzés gépeken ebook, könyvet Edzés gépeken FB2, Download Edzés gépeken PDF , Download Edzés gépeken MOBI, Online Edzés gépeken könyvet, ingyenes letöltések Edzés gépeken IPhone, Online könyvet Edzés gépeken PDF, ingyenes Edzés gépeken DJVU, ingyenes letöltések Edzés gépeken TXT, letöltések Edzés gépeken RTF, Online Edzés gépeken FB2 , e-könyvet Edzés gépeken letöltések TXT, ingyenes Edzés gépeken letöltések könyvet, e-könyvet Edzés gépeken download MOBI, letöltések Edzés gépeken IPad, olvas Edzés gépeken MOBI, olvas Edzés gépeken DOC, ingyenes Edzés gépeken AWZ, Download e-könyvet Edzés gépeken iPad , ingyenes Edzés gépeken DJVU, Download Edzés gépeken e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Edzés gépeken DVD, olvas Edzés gépeken TXT, Book Edzés gépeken letöltések DJVU, Edzés gépeken letöltések könyvet ingyenes, Edzés gépeken letöltések könyvet pdf ingyenes, Edzés gépeken pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Edzés gépeken pdf ingyenes, Edzés gépeken letöltések könyvet epub ingyenes, Edzés gépeken ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply