Édentől keletre I-II.


Steinbeck egyik legnagyobb és legismertebb regénye, az Édentől keletre egy család történetét mondja el az amerikai polgárháborútól az első világháborúig. A mű a Káin-Ábel-történet rnodern változata – két fiútestvér (Aron és Cal) kapcsolatát mutatja be egymással, az apjukkal, valamint gonosz és rosszerkölcsű anyjukkal. A regény az emberi választás jogát és felelősségét kutatja a jó és a gonosz harcában. A sokfelé ágazó és sokfelől egybefutó cselekményekből szinte határtalan körkép rajzolódik elő: a század eleji Amerika bonyolult társadalmi ellentmondásokkal zsúfolt, látványos freskója.

Két család története bontakozik ki a regény lapjain, s a Trask fiúk sorsa szorosan egybefonódik az író, John Steinbeck családjának sorsával. Át- meg átszövik a regényt a szerelem szálai: a bajt hozó, sötét erő testesül meg a gyalázatosan romlott Kate alakjában, s a történet végén egy erős, igaz érzés ragyog fel, két fiatal élet megváltó, boldog ígérete.

A gyakran komor színezetű eseményláncolat ellenére a mű végső kicsengése optimista: az Édenből kiűzött ember helyzete nem reménytelen, mert az akarata szabad, így győzhet a külvilág és saját lelke sötét hatalmain.

A regényből Elia Kazan rendezett nagy sikerű filmet 1955-ben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Édentől keletre I-II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Édentől keletre I-II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  832
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1058 gr
  ISBN:
  9789639708662
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2145857 / 1031356
  Series:


  TAGS:
  Online Édentől keletre I-II. ebook, könyvet Édentől keletre I-II. FB2, Download Édentől keletre I-II. PDF , Download Édentől keletre I-II. MOBI, Online Édentől keletre I-II. könyvet, ingyenes letöltések Édentől keletre I-II. IPhone, Online könyvet Édentől keletre I-II. PDF, ingyenes Édentől keletre I-II. DJVU, ingyenes letöltések Édentől keletre I-II. TXT, letöltések Édentől keletre I-II. RTF, Online Édentől keletre I-II. FB2 , e-könyvet Édentől keletre I-II. letöltések TXT, ingyenes Édentől keletre I-II. letöltések könyvet, e-könyvet Édentől keletre I-II. download MOBI, letöltések Édentől keletre I-II. IPad, olvas Édentől keletre I-II. MOBI, olvas Édentől keletre I-II. DOC, ingyenes Édentől keletre I-II. AWZ, Download e-könyvet Édentől keletre I-II. iPad , ingyenes Édentől keletre I-II. DJVU, Download Édentől keletre I-II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Édentől keletre I-II. DVD, olvas Édentől keletre I-II. TXT, Book Édentől keletre I-II. letöltések DJVU, Édentől keletre I-II. letöltések könyvet ingyenes, Édentől keletre I-II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Édentől keletre I-II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Édentől keletre I-II. pdf ingyenes, Édentől keletre I-II. letöltések könyvet epub ingyenes, Édentől keletre I-II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply