Éberség


Minden meditációs technika mélyén, beleértve a harci művészeteket is — sőt, tulajdonképpen minden nagy atlétikai teljesítmény mélyén — ott rejlik az ébrenlét és a pillanat megélésének minősége, amelyet Osho éberségnek nevez. Amint egyszer sikerül megértenünk, mit is jelent az éberség gyakorlata, megszereztük a kulcsot életünk minden területének tudatos irányításához, hogy összpontosultak és szabadok legyünk, bármi történjék is. A nagy mesterek szerint, mint Lao-ce vagy Buddha, a legtöbbünk alvajáróként halad végig az életén. Ugyanakkor mindannyian átéljük az éberség vagy más szóval a felébredettség pillanatait különleges helyzetekben: egy hirtelen balesetben, amikor úgy tűnik, megállt az idő, amikor először hozunk világra egy kisbabát, vagy együtt vagyunk valakivel a halál pillanatában. Ekkor tudatosul bennünk minden mozdulat, minden hang, minden gondolat. Osho kifejti a létezés kilenc állapotát, és arra tanít, hogy merjük megtapasztalni mindegyik szintet, mert csak így élhetjük az életünket még nagyobb figyelemmel, még nagyobb szeretettel, gondoskodással és tudatossággal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Éberség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Éberség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789635288519
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082725 / 1008289
  Format:


  TAGS:
  Online Éberség ebook, könyvet Éberség FB2, Download Éberség PDF , Download Éberség MOBI, Online Éberség könyvet, ingyenes letöltések Éberség IPhone, Online könyvet Éberség PDF, ingyenes Éberség DJVU, ingyenes letöltések Éberség TXT, letöltések Éberség RTF, Online Éberség FB2 , e-könyvet Éberség letöltések TXT, ingyenes Éberség letöltések könyvet, e-könyvet Éberség download MOBI, letöltések Éberség IPad, olvas Éberség MOBI, olvas Éberség DOC, ingyenes Éberség AWZ, Download e-könyvet Éberség iPad , ingyenes Éberség DJVU, Download Éberség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Éberség DVD, olvas Éberség TXT, Book Éberség letöltések DJVU, Éberség letöltések könyvet ingyenes, Éberség letöltések könyvet pdf ingyenes, Éberség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Éberség pdf ingyenes, Éberség letöltések könyvet epub ingyenes, Éberség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply