Dunaföldvár multja és jelene

Cziráky Gyula - Dunaföldvár multja és jelene

Előszó
1886-ot írtunk még csak!…
A kalocsai szeminárium muzeumának asztala mellett fordítgattam egy latin munkából azt, ami a dunaföldvári apátságra vonatkozott.
Mikor a Szent-Ágoston-Egylet-ben könyvtárnok voltam, akkor meg már minden könyvet megnéztem, nem ír-e szülőföldemről.
1889-ben a Tolnamegyei Közlöny egy dolgozatomat hozta. Miről írhattam volna egyébről, mint Földvár multjáról. Vakációban tudtam meg, hogy Szelle járásbiró úr reflektált cikkemre. Nem nyugodtam, míg meg nem szereztem a lapot, el nem olvastam az ismeretlen szerzőhöz írt buzdító sorokat s be nem mutattam magamat: "Én vagyok az -y -l!"
Hasonmás kiadás.A Könyv Magyarul!


Letöltések Dunaföldvár multja és jelene ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dunaföldvár multja és jelene ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  255
  Cover:
  IN HARDCOVER
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  2050000057649
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701918 / 1167844  TAGS:
  Online Dunaföldvár multja és jelene ebook, könyvet Dunaföldvár multja és jelene FB2, Download Dunaföldvár multja és jelene PDF , Download Dunaföldvár multja és jelene MOBI, Online Dunaföldvár multja és jelene könyvet, ingyenes letöltések Dunaföldvár multja és jelene IPhone, Online könyvet Dunaföldvár multja és jelene PDF, ingyenes Dunaföldvár multja és jelene DJVU, ingyenes letöltések Dunaföldvár multja és jelene TXT, letöltések Dunaföldvár multja és jelene RTF, Online Dunaföldvár multja és jelene FB2 , e-könyvet Dunaföldvár multja és jelene letöltések TXT, ingyenes Dunaföldvár multja és jelene letöltések könyvet, e-könyvet Dunaföldvár multja és jelene download MOBI, letöltések Dunaföldvár multja és jelene IPad, olvas Dunaföldvár multja és jelene MOBI, olvas Dunaföldvár multja és jelene DOC, ingyenes Dunaföldvár multja és jelene AWZ, Download e-könyvet Dunaföldvár multja és jelene iPad , ingyenes Dunaföldvár multja és jelene DJVU, Download Dunaföldvár multja és jelene e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dunaföldvár multja és jelene DVD, olvas Dunaföldvár multja és jelene TXT, Book Dunaföldvár multja és jelene letöltések DJVU, Dunaföldvár multja és jelene letöltések könyvet ingyenes, Dunaföldvár multja és jelene letöltések könyvet pdf ingyenes, Dunaföldvár multja és jelene pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dunaföldvár multja és jelene pdf ingyenes, Dunaföldvár multja és jelene letöltések könyvet epub ingyenes, Dunaföldvár multja és jelene ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply