Dublin

Edward Rutherford - Dublin

Edward Rutherfurd hatalmas terjedelmű eposza az ír nép történetét írja meg, középpontba állítva a főváros meséjét.
A kereszténység előtti ír föld misztikumába vezeti el először az olvasót a szerző, messze a Szent Patrik előtti időkbe. még mielőtt eljöttek a kelta törzsek, még mielőtt megérkeztek a vikingek, Tara legendás nagy királyainak korába. Aztán tovább hömpölygött az idő, jött a küldetéses Szent Patrik, keresztény legendák kora érkezett el. Elindult egy nagy szerelem, a királyi családból származó Conall és Deirdre szerelme, az ő leszármazottaikhoz jöttek a vikingek, megalapítva Dublint, a hitet dicsőségesen megőrző kolostorokat emeltek, Írország ereje egyre nőtt velük, egészen addig, míg II. Henrik angol király meg nem szerezte az első darab földet Írország közepén. Hogy aztán VIII. Henrik egyetlen rendeletével bekövetkezzék a legnagyobb fordulópont az ír történetben: a protestantizmus találkozása a mélyen katolikus ír néppel.
Ahogyan azt már a Ruszkában megszoktuk, Edward Ruhterfurd mesterien tudja átfordítani egy talán nem számarányában, inkább múltjában nagy nemzet hősi történetét hús-vér emberek élettörténetévé. Évszázadokon át követi nyomon szeretettel ezeknek a különösen sorsos múlttal megáldott-megvert embereknek az életét. A szerző, aki ugyan angol születésű, tíz éve Dublinban él.A Könyv Magyarul!


Letöltések Dublin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dublin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  17.6 x 24.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  624
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9633695228
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Dublin ebook, könyvet Dublin FB2, Download Dublin PDF , Download Dublin MOBI, Online Dublin könyvet, ingyenes letöltések Dublin IPhone, Online könyvet Dublin PDF, ingyenes Dublin DJVU, ingyenes letöltések Dublin TXT, letöltések Dublin RTF, Online Dublin FB2 , e-könyvet Dublin letöltések TXT, ingyenes Dublin letöltések könyvet, e-könyvet Dublin download MOBI, letöltések Dublin IPad, olvas Dublin MOBI, olvas Dublin DOC, ingyenes Dublin AWZ, Download e-könyvet Dublin iPad , ingyenes Dublin DJVU, Download Dublin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dublin DVD, olvas Dublin TXT, Book Dublin letöltések DJVU, Dublin letöltések könyvet ingyenes, Dublin letöltések könyvet pdf ingyenes, Dublin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dublin pdf ingyenes, Dublin letöltések könyvet epub ingyenes, Dublin ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply