Drága élet


"Bizonyos dolgokra azt mondjuk, megbocsáthatatlanok, vagy, hogy soha nem fogjuk megbocsátani magunknak. De megbocsátjuk – mást se teszünk."

Alice Munro különleges képessége, amellyel elénk tárja egy élet lényegét, legújabb kötetében is tetten érhető. Mindig képes rávilágítani arra a sorsfordító pillanatra, amikor egy véletlen találkozástól, egy meg nem tett lépéstől vagy egy váratlan sorsfordulattól visszafordíthatatlanul megváltozik minden. Legújabb könyvének legnagyobb érdekessége, hogy négy olyan darabbal zárul, amelyek a szerző gyerekkorában játszódnak, bevallottan önéletrajziak, és felidézik azt a világot, ahonnan ez a rendkívüli pálya felívelt.

Ez az egyedülálló elbeszélő tehetséggel megalkotott, hol elképzelt, hol valóságos közeledésekről és távolodásokról, elindulásokról és megérkezésekről, véletlenekről és kimódolt aljasságokról, veszélyes és veszélytelen vágyakról szóló tizennégy történet ragyogó, kitörölhetetlen képet fest arról, milyen furcsa, ijesztő, kegyetlen és különleges tud lenni az életünk, és a minket körülvevő világ, amelyben így vagy úgy létezünk. Alighanem Alice Munro ezzel a kötettel búcsúzik az irodalomtól, ezt a tudást hagyja ránk örökül.

“Nálam Alice Munro a befutó a legnagyobb kortárs észak-amerikai író címére.” Jonathan Franzen a Magyar Narancsnak
A Könyv Magyarul!


Letöltések Drága élet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Drága élet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  414 gr
  ISBN:
  9789633550762
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2494902 / 1113328
  Translator:


  TAGS:
  Online Drága élet ebook, könyvet Drága élet FB2, Download Drága élet PDF , Download Drága élet MOBI, Online Drága élet könyvet, ingyenes letöltések Drága élet IPhone, Online könyvet Drága élet PDF, ingyenes Drága élet DJVU, ingyenes letöltések Drága élet TXT, letöltések Drága élet RTF, Online Drága élet FB2 , e-könyvet Drága élet letöltések TXT, ingyenes Drága élet letöltések könyvet, e-könyvet Drága élet download MOBI, letöltések Drága élet IPad, olvas Drága élet MOBI, olvas Drága élet DOC, ingyenes Drága élet AWZ, Download e-könyvet Drága élet iPad , ingyenes Drága élet DJVU, Download Drága élet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Drága élet DVD, olvas Drága élet TXT, Book Drága élet letöltések DJVU, Drága élet letöltések könyvet ingyenes, Drága élet letöltések könyvet pdf ingyenes, Drága élet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Drága élet pdf ingyenes, Drága élet letöltések könyvet epub ingyenes, Drága élet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply