Dr. Természet

Kalmár Sándor (Szerk.) - Dr. Természet

A természetgyógyászat, illetve a gyógynövények iránt napjainkban is világszerte növekszik az érdeklődés. Ezt tapasztaljuk szűkebb pátriánkban is, ahol látványosan megnőtt nemcsak az ilyen jellegű könyvek és kiadványok iránti kereslet, de a gyógynövényeket gyűjtők és a gyógyteákat rendszeresen fogyasztók tábora is. Nem véletlen tehát, hogy a gyógyszeripar is mind gyakrabban fordul a gyógynövények szinte kimeríthetetlen forrásaihoz.
Könyvünk, a benne rendkívül nagy számban felsorolt hazai és külföldi gyógynövényekkel, azok különböző elkészítési módjával betegségekre javasolt gyógymódokkal, valamint egyéb, a természetgyógyászat tárgykörébe tartozó tanácsaival, hasznosan egészíthet ki a témával összefüggő és már meglévő házi könyvtárakat éppúgy, mint az első találkozás örömét ízlelgetők fokozat kíváncsiságát. Éppen ezért nem áll szándékunkban sem történelmi visszatekintést adni a népi gyógyászat nemes hagyományaira, sem bonyolult áltudományos módon közelíteni az egyes betegségekre javasolt gyógynövénykivonatok elkészítési módjait.
Bár mélységesen egyetértünk azzal, hogy a természetben való járás a gyógynövények gyűjtése már maga is része a testi, de különösen a lelki gyógyulás folyamatának, mégis úgy gondoljuk, hogy az esetek döntő többségében célravezetőbbnek tűnik az egyes gyógynövények megfelelő mennyiségének szaküzletből történő beszerzése annál is inkább, mert felhasználásuk általában egy-egy adott betegséghez kötődik és így nincs szükségünk könyvünkben felsorolt növények nagy számban és mennyiségben történő raktározására.
Könyvünk, egyezően más hasonló kiadványokra, nem tartalmazza úgynevezett csodaszerek leírását, nem harcol az orvosi tudás ellen, sőt hangsúlyozza annak fontosságát. Vállalkozik ugyanakkor annak az ősi hitnek erősítésének, amely azt mondja, hogy minden betegségre megtalálható a gyógyír a természetben, hogy a fűben, fában orvosság van.A Könyv Magyarul!


Letöltések Dr. Természet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dr. Természet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 18.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9630289172
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1990 around
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Dr. Természet ebook, könyvet Dr. Természet FB2, Download Dr. Természet PDF , Download Dr. Természet MOBI, Online Dr. Természet könyvet, ingyenes letöltések Dr. Természet IPhone, Online könyvet Dr. Természet PDF, ingyenes Dr. Természet DJVU, ingyenes letöltések Dr. Természet TXT, letöltések Dr. Természet RTF, Online Dr. Természet FB2 , e-könyvet Dr. Természet letöltések TXT, ingyenes Dr. Természet letöltések könyvet, e-könyvet Dr. Természet download MOBI, letöltések Dr. Természet IPad, olvas Dr. Természet MOBI, olvas Dr. Természet DOC, ingyenes Dr. Természet AWZ, Download e-könyvet Dr. Természet iPad , ingyenes Dr. Természet DJVU, Download Dr. Természet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dr. Természet DVD, olvas Dr. Természet TXT, Book Dr. Természet letöltések DJVU, Dr. Természet letöltések könyvet ingyenes, Dr. Természet letöltések könyvet pdf ingyenes, Dr. Természet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dr. Természet pdf ingyenes, Dr. Természet letöltések könyvet epub ingyenes, Dr. Természet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply