Dorian

Will Self - Dorian

A titkos fülkék falán vágott lepippantónyílás kinyiffantónyílássá változott.

Londonban vagyunk, a szexuális forradalom utáni, de még az AIDS-járvány előtti lázas, féktelen világban, egy új homoszexuális szubkultúra születésének idején. Henry Wotton, a kábítószerfüggő arisztokrata és barátja, Baz Hallward konceptualista művész 1981-ben ismerkedik meg Dorian Grayjel, egy tökéletes testű, még romlatlan fiatalemberrel. És mindketten rögtön beleszeretnek.

Baz videoinstallációban örökíti meg Dorian szépségét, s hogy mi történik aztán Doriannel és a videokazettákba zárt képmásával, azt könnyű kitalálni. Dorian ugyanis pontosan követi Oscar Wilde klasszikus regényének cselekményét; ám miközben Will Self valósággal versenyre kel nagy elődjével, s az angol nyelv egyik mai nagymestereként létrehozza ezt a bravúros szövegmást vagy imitációt, mégis mindegyre meghökkenti az olvasót: az ő Dorianjének története mocskos, kegyetlen, visszataszító, vértől és egyéb nedvektől lucskos, rothadó testektől bűzlő és mégis lenyűgözően vonzó és művészi.

Will Self Oscar Wilde-imitációja egyes kritikusok szerint blaszfémia, egy finom klasszikus regény meggyalázása, mások szerint az angol irodalom egyik legnagyobb mai zsenijének maradandó alkotása.

Will Self 1961-ben született; újságíróként és stand-up komikusként kezdte pályáját; s 1991-es szépírói debütálása óta számos regényt és elbeszéléskötetet jelentetett meg. Jó ideig maga is drogozott, s így áradó nyelvi fantáziáról tanúskodó, bravúros, merész, meghökkentő és felkavaró írásainak gyakori témája a drogos szubkultúra, de írt már a messzi jövőben vagy épp a holtak világában játszódó regényt is
A Könyv Magyarul!


Letöltések Dorian ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dorian ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  456
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789630791694
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218848 / 1074919
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Dorian ebook, könyvet Dorian FB2, Download Dorian PDF , Download Dorian MOBI, Online Dorian könyvet, ingyenes letöltések Dorian IPhone, Online könyvet Dorian PDF, ingyenes Dorian DJVU, ingyenes letöltések Dorian TXT, letöltések Dorian RTF, Online Dorian FB2 , e-könyvet Dorian letöltések TXT, ingyenes Dorian letöltések könyvet, e-könyvet Dorian download MOBI, letöltések Dorian IPad, olvas Dorian MOBI, olvas Dorian DOC, ingyenes Dorian AWZ, Download e-könyvet Dorian iPad , ingyenes Dorian DJVU, Download Dorian e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dorian DVD, olvas Dorian TXT, Book Dorian letöltések DJVU, Dorian letöltések könyvet ingyenes, Dorian letöltések könyvet pdf ingyenes, Dorian pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dorian pdf ingyenes, Dorian letöltések könyvet epub ingyenes, Dorian ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply