Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD

Vívó Zoé - Anehoo - Bognár Krisztina - Novák István - Rácz Lőrinc - Street Gábor - Dönc Ödön, aki megmentette a világot - CD

Egy meselemez az apróságok nyelvén nem csak gyermekeknek, Dönc Ödön történetéről, aki lírai érzékenységénél fogva hamar szembesül azzal a világot fenyegető hatalmas problémával, amiről a történet írója, Vívó Zoé így fogalmaz:
Mi mind, osztályon felülien élünk. A probléma az, hogy nem vesszük észre. Ezért vagyunk elégedetlenek. Hogy felismerjük rendkívüli helyzetünket, figyelni kell. A Figyelem, nem görcsös koncentráció. Egyszerű beengedés, akár a lélegzetvétel. Az emberek, kutatják hogyan szabaduljanak meg zaklató gondolataiktól, érzéseiktől. Ki akarják kapcsolni az elmét, hogy a nemgondolkodás nyugalmát átélhessék.
Valójában, az elmét nem kikapcsolni kell, hanem csodálkozni tanítani. Ez a csodálkozás: a figyelem. Nem önkívületbe, hanem önfeledtségbe juttat. Ez az önfeledtség boldogságunk kulcsa. Még soha sem láttam önfeledt embert elégedetlennek. De mi az, ami elég lenne? A Minden. Ezt a mindent nyújtja át a Figyelem. Ezért írtam mesét, a világot mentő figyelemről.
A mese hősei Rácz Lőrinc, Bognár Krisztina, Novák István, Street Gábor (Huba) és Anehoo játékosan változatos hangszínein szólalnak meg, amihez a zenei kíséretet Rubik Ernő írta meg zongorára. Dönc Ödön kalandos megoldáskeresését Vívó Péter grafikái teszik még színesebbé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  CASE
  Weight:
  94 gr
  ISBN:
  5999524961018
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2218371 / 1074428
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD ebook, könyvet Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD FB2, Download Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD PDF , Download Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD MOBI, Online Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD könyvet, ingyenes letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD IPhone, Online könyvet Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD PDF, ingyenes Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD DJVU, ingyenes letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD TXT, letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD RTF, Online Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD FB2 , e-könyvet Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD letöltések TXT, ingyenes Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD letöltések könyvet, e-könyvet Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD download MOBI, letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD IPad, olvas Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD MOBI, olvas Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD DOC, ingyenes Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD AWZ, Download e-könyvet Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD iPad , ingyenes Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD DJVU, Download Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD DVD, olvas Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD TXT, Book Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD letöltések DJVU, Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD letöltések könyvet ingyenes, Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD letöltések könyvet pdf ingyenes, Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD pdf ingyenes, Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD letöltések könyvet epub ingyenes, Dönc Ödön, aki megmentette a világot – CD ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply