Divattitkok


…mert a lényeg a divatban is a részletekben rejlik!
A divat hagyományos részletei, mint a mandzsetta, a zseb, a szűkítő vonal, illetve a számtalan titkos apróság felbecsülhetetlen értékkel bírnak napjaink divattervezői számára: a ruházat szembeszökő, trenddiktáló alkotóelemei megkülönböztetik, kiemelik a tervezők ruhadarabjait a kifutón és az utcán egyaránt.

A Divattitkok alapos és összefoglaló kézikönyv – nagyszerű áttekintést nyújt a divat részleteinek világáról, és több ezer színes fényképen mutatja be a világ legkülönbözőbb pontjairól származó divattervezők bámulatos munkáit.

Vigyen új lendületet ruhaterveibe, vagy keressen inspirációt öltözködési stílusa felfrissítéséhez! Olyan ihletadó forrásgyűjteményt tart a kezében, amelynek helye van minden divattervező, stylist, a divat terén dolgozó szakember, sőt minden hétköznapi divatőrült könyvespolcán – ajánljuk mindenkinek, aki a részletek megszállottja.

Könyvünk éppen ezért több mint 20 különböző országból származó divattervező
munkáival ismeret meg, akiknek tervei és a részletek kidolgozása során tapasztalható gondossága jól példázza a még kiaknázható kulturális sokszínűséget. Így jó példákat láthatunk arra, hogy a kultúrák közti párbeszéd a divatipart és a hozzá kapcsolódó piacokat is támogathatja. Ismerd meg a divattitkokat és a fontos részletek birodalmát.
A kötet nyolc fejezete arra kíván ösztönözni, hogy friss szemmel nézz a divat világára és a benne rejlő végtelen lehetőségekre.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Divattitkok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Divattitkok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  1540 gr
  ISBN:
  9789632442822
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220597 / 1076553
  Series:


  TAGS:
  Online Divattitkok ebook, könyvet Divattitkok FB2, Download Divattitkok PDF , Download Divattitkok MOBI, Online Divattitkok könyvet, ingyenes letöltések Divattitkok IPhone, Online könyvet Divattitkok PDF, ingyenes Divattitkok DJVU, ingyenes letöltések Divattitkok TXT, letöltések Divattitkok RTF, Online Divattitkok FB2 , e-könyvet Divattitkok letöltések TXT, ingyenes Divattitkok letöltések könyvet, e-könyvet Divattitkok download MOBI, letöltések Divattitkok IPad, olvas Divattitkok MOBI, olvas Divattitkok DOC, ingyenes Divattitkok AWZ, Download e-könyvet Divattitkok iPad , ingyenes Divattitkok DJVU, Download Divattitkok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Divattitkok DVD, olvas Divattitkok TXT, Book Divattitkok letöltések DJVU, Divattitkok letöltések könyvet ingyenes, Divattitkok letöltések könyvet pdf ingyenes, Divattitkok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Divattitkok pdf ingyenes, Divattitkok letöltések könyvet epub ingyenes, Divattitkok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply