Díszpintyek


Ebben a könyvben azokat a díszpintyfajokat mutatjuk be, amelyeket a kereskedelemben leggyakrabban kínálnak, és amelyek viszonylag könnyen tarthatók (a “problémás” fajok tartásáról a kezdők inkább mondjanak le!).
Ezek a kis állatok a gondozást, elhelyezést, táplálást tekintve nagyon hasonló igényeket támasztanak; a kivételeket vagy különlegességeket az egyes fajok leírásánál külön megemlítjük.A tartalomból: Hol szerezhetünk be díszpintyeket? A megfelelő elhelyezés. Egy vagy több pintyet tartsunk? Különböző fajok. Szoktatás. Élelem és ivóvíz. Szabad repülés a szobában. Ha jönnek az utódok. Betegség és vedlés. A pintyek hangjai és testbeszéde.A Könyv Magyarul!


Letöltések Díszpintyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Díszpintyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9639391670
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2087024 / 1009676
  Translator:


  TAGS:
  Online Díszpintyek ebook, könyvet Díszpintyek FB2, Download Díszpintyek PDF , Download Díszpintyek MOBI, Online Díszpintyek könyvet, ingyenes letöltések Díszpintyek IPhone, Online könyvet Díszpintyek PDF, ingyenes Díszpintyek DJVU, ingyenes letöltések Díszpintyek TXT, letöltések Díszpintyek RTF, Online Díszpintyek FB2 , e-könyvet Díszpintyek letöltések TXT, ingyenes Díszpintyek letöltések könyvet, e-könyvet Díszpintyek download MOBI, letöltések Díszpintyek IPad, olvas Díszpintyek MOBI, olvas Díszpintyek DOC, ingyenes Díszpintyek AWZ, Download e-könyvet Díszpintyek iPad , ingyenes Díszpintyek DJVU, Download Díszpintyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Díszpintyek DVD, olvas Díszpintyek TXT, Book Díszpintyek letöltések DJVU, Díszpintyek letöltések könyvet ingyenes, Díszpintyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Díszpintyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Díszpintyek pdf ingyenes, Díszpintyek letöltések könyvet epub ingyenes, Díszpintyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply