Díszössztűz

Jenei László - Díszössztűz

Nem tudni, hogy kezdődött. Florin gyanútlanul járta a vadcsapásokat, kihelyezte a hurkokat, begyűjtötte az áldozatait, de a kielégülés nem történt meg. Gondosan utánajárt mindennek, helyükön vannak a dolgok, de a célnál egy apróság mindig eltolódott. A helyzet csodát ígért, de beváltani nem volt képes. Pénzt akart csinálni, de rájött, hogy nem érdekli. Aztán azt akarta, hogy megtudják, kegyetlen gyilkos, orvul öl. Hogy megbotránkozzanak. Jenei László 1964-ben született, Gesztelyen él. Író, a Műút folyóirat szerkesztője. Van egy helyszín, ahol életünk során mindnyájan megfordulunk: a temető. S van egy állapot, mellyel akár többször is szembe kell néznünk, a haldoklás vagy a gyász ideje. A Díszössztűz hét elbeszélése ezen a szálon kapcsolódik egymáshoz, a temető mint helyszín vagy mint képzet. Az elbeszélések szereplőit néha nem is közvetlenül érinti az elmúlás, hozzátartozójuk, szerelmük beteg, haldoklik vagy már meghalt, így a gyász lelki eredetű és/vagy praktikus munkája foglalkoztatja őket. Alapkérdés számukra legyenek bár fiatalok, középkorúak: a temető hogyan válhat a lelket felzaklató színtérből a nyugalom kitüntetett helyévé, s ez a nyugalom mennyire viszonylagos? Miképpen reagálunk érzelmi, egzisztenciális válsághelyzetek, kibogozhatatlan, már-már misztikus pillanataink során vagy éppen a hétköznapi erőszak, netán a háború mindent megváltoztató közegében? Jenei László kortárs irodalmunk egyik legizgalmasabb és legbátrabb elbeszélője. Új kötete olyan világba vezeti az olvasót, amelyben a látszólagos hétköznapiság ingatag kulissza a saját démonainak kiszolgáltatott ember élhetetlen élete előtt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Díszössztűz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Díszössztűz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789636766665
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691331 / 8126307
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Díszössztűz ebook, könyvet Díszössztűz FB2, Download Díszössztűz PDF , Download Díszössztűz MOBI, Online Díszössztűz könyvet, ingyenes letöltések Díszössztűz IPhone, Online könyvet Díszössztűz PDF, ingyenes Díszössztűz DJVU, ingyenes letöltések Díszössztűz TXT, letöltések Díszössztűz RTF, Online Díszössztűz FB2 , e-könyvet Díszössztűz letöltések TXT, ingyenes Díszössztűz letöltések könyvet, e-könyvet Díszössztűz download MOBI, letöltések Díszössztűz IPad, olvas Díszössztűz MOBI, olvas Díszössztűz DOC, ingyenes Díszössztűz AWZ, Download e-könyvet Díszössztűz iPad , ingyenes Díszössztűz DJVU, Download Díszössztűz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Díszössztűz DVD, olvas Díszössztűz TXT, Book Díszössztűz letöltések DJVU, Díszössztűz letöltések könyvet ingyenes, Díszössztűz letöltések könyvet pdf ingyenes, Díszössztűz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Díszössztűz pdf ingyenes, Díszössztűz letöltések könyvet epub ingyenes, Díszössztűz ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply