Diplomaták és kémek Konstantinápolyban


Korunk egyik építőköve az információ, amely nélkül nem létezne média, könyvek, de kapcsolati hálók sem, nem lenne tőzsde, nem működne a gazdaság, más szegmensekről nem is beszélve. A digitális társadalom korában információhoz jutni gyorsan és könnyen lehet, a nehézséget inkább az jelenti, hogy túl sok, egymásnak gyakran ellentmondó értesülés birtokába kerülünk, amelyek között a valóság megismerése egyre nehezebbé válik. Nagyon hasonló problémákkal küzdött a kora újkor embere. A könyvnyomtatás feltalálását követő információrobbanás, az uralkodók és államok információéhsége, a köz érdeklődése mind abba az irányba hatottak, hogy Európa országai hatékony információszerző tevékenységet folytassanak a számukra politikailag vagy gazdaságilag fontos területeken. Ehhez a hivatalos formát, az állandó követségek ekkorra kiforró rendszerét, de az illegális megoldásokat, azaz a kémkedést is igénybe vették. A hírszerzés egyik központja a kora újkori világ egy sokszínű, hol ázsiainak, hol európainak tekintett városa, Konstantinápoly volt. Minden fontosabb uralkodó és állam tartott itt informátorokat, vagy szerzett be innen híreket. Milyen lehetett ebben a városban élni? Hogyan tudtak egy idegen, vallásilag és kulturálisan tőlük távol álló világban az európaiak hatékonyan működni, információt szerezni? Hogyan vált ez a világ mind kevésbé idegenné a kontinens hatalmai előtt? Kik voltak a kémek és hogyan dolgoztak mintegy háromszáz évvel ezelőtt? És az oszmánok? Tettek valamit a kémek ellen? Erről szól ez a kötet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  246
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789632362809
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2393483 / 1111989
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Diplomaták és kémek Konstantinápolyban ebook, könyvet Diplomaták és kémek Konstantinápolyban FB2, Download Diplomaták és kémek Konstantinápolyban PDF , Download Diplomaták és kémek Konstantinápolyban MOBI, Online Diplomaták és kémek Konstantinápolyban könyvet, ingyenes letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban IPhone, Online könyvet Diplomaták és kémek Konstantinápolyban PDF, ingyenes Diplomaták és kémek Konstantinápolyban DJVU, ingyenes letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban TXT, letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban RTF, Online Diplomaták és kémek Konstantinápolyban FB2 , e-könyvet Diplomaták és kémek Konstantinápolyban letöltések TXT, ingyenes Diplomaták és kémek Konstantinápolyban letöltések könyvet, e-könyvet Diplomaták és kémek Konstantinápolyban download MOBI, letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban IPad, olvas Diplomaták és kémek Konstantinápolyban MOBI, olvas Diplomaták és kémek Konstantinápolyban DOC, ingyenes Diplomaták és kémek Konstantinápolyban AWZ, Download e-könyvet Diplomaták és kémek Konstantinápolyban iPad , ingyenes Diplomaták és kémek Konstantinápolyban DJVU, Download Diplomaták és kémek Konstantinápolyban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Diplomaták és kémek Konstantinápolyban DVD, olvas Diplomaták és kémek Konstantinápolyban TXT, Book Diplomaták és kémek Konstantinápolyban letöltések DJVU, Diplomaták és kémek Konstantinápolyban letöltések könyvet ingyenes, Diplomaták és kémek Konstantinápolyban letöltések könyvet pdf ingyenes, Diplomaták és kémek Konstantinápolyban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Diplomaták és kémek Konstantinápolyban pdf ingyenes, Diplomaták és kémek Konstantinápolyban letöltések könyvet epub ingyenes, Diplomaták és kémek Konstantinápolyban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply