Dietetika

Dr. Rigó János - Dietetika

Az egészségügyi szakiskolák számára készült Dietetika című tankönyv több mint két évtized alatt 11 kiadásban sok egészségügyi dolgozónak nyújtott dietetikai szakismereteket.
Az anyagcsere kutatásának rohamos fejlődése miatt szükségessé vált a dietetika jelenlegi ismeretanyagát átfogó könyv megírása.
Kívánatossá tette a könyv átdolgozását az a tény is, hogy az utóbbi évtizedekben lakosságunk egészségi állapota jelentősen romlott. Az egészségtelen életmód, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, az élvezeti szerek mértéktelen fogyasztása, a mindennapi nehézségekkel együtt járó stresszhatások, a környezeti ártalmak külön-külön is – és egymást fokozva még inkább – kockázati tényezőként szerepelnek a krónikus nem fertőző betegségek, elsősorban a halálesetek kétharmadát kitevő szív- és keringési, valamint a daganatos betegségek kialakulásában.
Hazánkban ma már közel egymilliós az allergiás megbetegedések esetszáma, s hasonló nagyságrendű az osteoporosis és az alkoholizmus, valamint az emelkedő számot mutató cukorbetegség előfordulása. Mindezek megkövetelik, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a prevencióra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Dietetika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dietetika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  328
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  384 gr
  ISBN:
  9789632264288
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2093706 / 1011993  TAGS:
  Online Dietetika ebook, könyvet Dietetika FB2, Download Dietetika PDF , Download Dietetika MOBI, Online Dietetika könyvet, ingyenes letöltések Dietetika IPhone, Online könyvet Dietetika PDF, ingyenes Dietetika DJVU, ingyenes letöltések Dietetika TXT, letöltések Dietetika RTF, Online Dietetika FB2 , e-könyvet Dietetika letöltések TXT, ingyenes Dietetika letöltések könyvet, e-könyvet Dietetika download MOBI, letöltések Dietetika IPad, olvas Dietetika MOBI, olvas Dietetika DOC, ingyenes Dietetika AWZ, Download e-könyvet Dietetika iPad , ingyenes Dietetika DJVU, Download Dietetika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dietetika DVD, olvas Dietetika TXT, Book Dietetika letöltések DJVU, Dietetika letöltések könyvet ingyenes, Dietetika letöltések könyvet pdf ingyenes, Dietetika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dietetika pdf ingyenes, Dietetika letöltések könyvet epub ingyenes, Dietetika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply