Diagnózis az életemről

Farádi László - Diagnózis az életemről

A szerző, aki a hatvanas-hetvenes években az egészségügyi miniszter első helyettese volt, önéletírásában azt jeleníti meg, hogyan igyekezett orvosként és emberként társadalma szolgálatára lenni. Színes, mozgalmas képekben idézi fel bécsi egyetemi éveit, harmincas évekbeli munkáját Ángyán János legendássá vált, pécsi klinikáján. Higgadt, mégis megindító fejezetben örökíti meg koncentrációs táborokban eltöltött hónapjait – világviszonylatban is ritka az orvosi beszámoló az ottani állapotokról. A felszabadulás után előbb a Néphadsereg egészségügyi hálózatában tölt be magas posztot, majd az egészségügy országos irányításában vesz részt.
Olyan közérdekű kérdésekről fejti ki véleményét, mint például az orvosok etikája, az eutanázia, a nők egyenjogúsága stb. Rokonszenves, népe iránt elkötelezett ember arcéle bontakozik ki a memoárból.A Könyv Magyarul!


Letöltések Diagnózis az életemről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Diagnózis az életemről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  426
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632812123
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1983
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Diagnózis az életemről ebook, könyvet Diagnózis az életemről FB2, Download Diagnózis az életemről PDF , Download Diagnózis az életemről MOBI, Online Diagnózis az életemről könyvet, ingyenes letöltések Diagnózis az életemről IPhone, Online könyvet Diagnózis az életemről PDF, ingyenes Diagnózis az életemről DJVU, ingyenes letöltések Diagnózis az életemről TXT, letöltések Diagnózis az életemről RTF, Online Diagnózis az életemről FB2 , e-könyvet Diagnózis az életemről letöltések TXT, ingyenes Diagnózis az életemről letöltések könyvet, e-könyvet Diagnózis az életemről download MOBI, letöltések Diagnózis az életemről IPad, olvas Diagnózis az életemről MOBI, olvas Diagnózis az életemről DOC, ingyenes Diagnózis az életemről AWZ, Download e-könyvet Diagnózis az életemről iPad , ingyenes Diagnózis az életemről DJVU, Download Diagnózis az életemről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Diagnózis az életemről DVD, olvas Diagnózis az életemről TXT, Book Diagnózis az életemről letöltések DJVU, Diagnózis az életemről letöltések könyvet ingyenes, Diagnózis az életemről letöltések könyvet pdf ingyenes, Diagnózis az életemről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Diagnózis az életemről pdf ingyenes, Diagnózis az életemről letöltések könyvet epub ingyenes, Diagnózis az életemről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply