Dia-diasor-diaporáma

Holló Dénes - Seregély István - Dia-diasor-diaporáma

A fényképezésről – a gépkezeléstől a képszerkesztésig – nagyon sok könyv jelent meg. Ezek iránt az érdeklődés egyáltalán nem csökken. A diakészítésről és a diavetítésről is jelentek meg könyvek, amelyek komoly mértékben segítették az amatőrök népes táborát.
Teltek az évek, változott a technika, és változtak az igények is. A diakészítők tábora szinte egyik napról a másikra óriási mértékben nőtt. Nem is csoda, hiszen a vetített színes kép látványának varázsa magával ragadja azt is, aki talán még életében sohasem fényképezett.
Utazásainkat, előadásainkat jól szemléltethetjük a vetített képpel. Így napjainkban egyre többen kedvelik és művelik a fényképezésnek ezt a formáját.
Ezt a szép és nemes munkát, a szabad idő kulturált kihasználásának e remek módját kívánja a Kiadó is segíteni ezzel a szerény terjedelmű könyvvel.
A könyv a legszükségesebb elméleti tudnivalók mellett a gyakorlati tennivalókkal ismerteti meg az Olvasót.
A téma feldolgozása során arra törekedtünk, hogy mindenütt gyakorlati tudnivalók kerüljenek előtérbe.
Mivel ez a könyv együtt tárgyalja a diakészítés és a diavetítés (dia, diasor, diaporáma) témáját, reméljük, hogy az Olvasó minden szempontból hasznosítani tudja a benne foglaltakat, és azokat a maga és mások örömére tovább fogja fejleszteni.
Ehhez kívánnak minden Olvasónak sok sikert és jó munkát a Szerzők.A Könyv Magyarul!


Letöltések Dia-diasor-diaporáma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dia-diasor-diaporáma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  130
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9631067858
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1988
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Dia-diasor-diaporáma ebook, könyvet Dia-diasor-diaporáma FB2, Download Dia-diasor-diaporáma PDF , Download Dia-diasor-diaporáma MOBI, Online Dia-diasor-diaporáma könyvet, ingyenes letöltések Dia-diasor-diaporáma IPhone, Online könyvet Dia-diasor-diaporáma PDF, ingyenes Dia-diasor-diaporáma DJVU, ingyenes letöltések Dia-diasor-diaporáma TXT, letöltések Dia-diasor-diaporáma RTF, Online Dia-diasor-diaporáma FB2 , e-könyvet Dia-diasor-diaporáma letöltések TXT, ingyenes Dia-diasor-diaporáma letöltések könyvet, e-könyvet Dia-diasor-diaporáma download MOBI, letöltések Dia-diasor-diaporáma IPad, olvas Dia-diasor-diaporáma MOBI, olvas Dia-diasor-diaporáma DOC, ingyenes Dia-diasor-diaporáma AWZ, Download e-könyvet Dia-diasor-diaporáma iPad , ingyenes Dia-diasor-diaporáma DJVU, Download Dia-diasor-diaporáma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dia-diasor-diaporáma DVD, olvas Dia-diasor-diaporáma TXT, Book Dia-diasor-diaporáma letöltések DJVU, Dia-diasor-diaporáma letöltések könyvet ingyenes, Dia-diasor-diaporáma letöltések könyvet pdf ingyenes, Dia-diasor-diaporáma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dia-diasor-diaporáma pdf ingyenes, Dia-diasor-diaporáma letöltések könyvet epub ingyenes, Dia-diasor-diaporáma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply